Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszól a barátnőm családja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszól a barátnőm családja abba, hogy én hogy szórom a pénzt és "autóval járok még a WC-re is. Normális ez? Mi közük van hozzá, hogy mire költöm a pénzt?

Figyelt kérdés

Már megkaptam azt is, hogy válogatós vagyok, mert nem eszek meg akármit, milyen pazarló vagyok, hogy inkább a mekibe járok enni meg pizzát rendelek, tékozló vagyok vagy nem fogom így tudni soha megbecsülni a pénzt. Ők mindenben takarékoskodnak, egy kis Suzuki van nekik a családban, amit felváltva használnak, de így maximum 200-300 kilométert mennek vele egy hónapban. Már első találkozásnál, amikor mentem páromhoz, feltűnt nekik, hogy nagy autóm van. Egyből jött a kérdés mekkora motor van benne, hát mondhatni kitértek a hitükből. Párom anyukája kérdezte minek ekkora autó, hát ez sokat fogyaszt és sok rá az adó is. Én meg persze feleltem, hogy mert ezeket szeretem, meg van egy másik is, ami csak alkalmi autó, az nem napi használatra van, amivel most járok ez a napi használós. Na akkor jött megint a köpködés, hogy én minden nap autóval járok? Feleltem, igen, minden nap és mindenhova, nem szeretek tömeg közlekedni. Megkérdezték mennyit tankolok egy hónapban, azon is kiakadtak. Megjegyezték, ha én az ő lányukkal szeretnék lenni, igen csak meg kell húznom a nadrágszíjat, mert az ő családjukba nem való tékozló ember.

Már odáig fajult, ha náluk vagyunk és rendelünk párommal egy pizzát, akkor azt titokban kell, hogy a szülők ne vegyék észre. Illetve foglaltam egy szállodát szilveszterre Bécsben, párom nem hogy örült volna, hanem kérte hogy mondjam vissza, mert nagyon drága (2 éjszaka 38000 Ft lett volna, nem a világvége). és nem szeretné ha a szülei is megtudnák. Őszintén, nem vagyok gazdag, az autók nem új autók, az egyik 2006-os, a másik 2002-es, de nehogy már ne engedhessek meg magamnak ennyit, ha megtehetem, és nehogy már ők mondják meg mit csináljak, nem fogok lemondani az eddigi életemről miattuk. Párom is egyre jobban kezdi erőltetni a spórolást, ami nem tetszik. Volt, hogy el akartunk menni Egerbe várost nézni, de menjünk busszal, mert az olcsóbb. Én persze nemet mondtam, minek menjek busszal, amikor van autóm?! Ennyiben is maradt a városnézés, mert akkor ő nem megy.

2020. ápr. 11. 13:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%

Lehet, hogy nem normális, de attól ők még ilyenek. Szegénységben, spórolásban nőttek fel, mint ahogy a barátnőd is. Megváltoztatni nem fogod tudni őket. Tehát vagy elfogadod, vagy szakítasz, mert ez mindig konfliktusforrás lesz köztetek. Egyszerűen nem illetek össze.

Aztán a következő barátnődnél, akinek elvárás lesz az évi több külföldi nyaralás, drága éttermek, wellness hétvégék, majd lehet, hogy nosztalgiával gondolsz vissza erre a lányra.

2020. ápr. 11. 15:36
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
De kíváncsi vagyok, ha nő tette volna fel a kérdést, hányan említették volna meg a mekizgetést meg pizzázgatást.
2020. ápr. 11. 15:41
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Én voltam ilyesmi kapcsolatban. Borzasztóan nehéz volt. Az exem jobb körülmények között nőtt fel, és jóval többet keresett nálam. Ha meghívott a különböző programokra, úgy éreztem tartozok neki, és ez nagyon rossz volt. Próbáltam a magam részét annyiszor fizetni, amennyiszer bírtam, de ez messze nem volt elég, és az összes pénznem elment rá, nem tudtam értelmes dolgokra (pl jogsi) költeni.
2020. ápr. 11. 16:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Finito.

"mert az ő családjukba nem való tékozló ember."

Optimális esetben arról lehetne szó, hogy egyszer feleségül veszed a lányt, és akkor TI lesztek egy család.

Gondolom nem akarod, hogy örökbe fogadjanak.

Két olyan kapcsolatom volt, ahol a lány nem mert rólam őszintén beszélni otthon, az is a dolog végét jelenti.

Ő olyan, mint a családja, és ragaszkodik is ahhoz a viselkedéshez.

Nem lesz ebből városnézés, ne erőltesd!

2020. ápr. 12. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!