Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok családja, beszélegtne a párotok exével?
Pár hónapig voltak együtt, mégcsak nem is évekig. Szakítottak, és miután megtudta a csaj, hogy vagyok neki én, elkezdett beszélgetni az anyjával meg a nőverével.
Ez megy hónapok óta. Üzenget neki,(nyilván rajtuk keresztül) hogy próbálják meg újra stb. Eddig nem is foglalkoztam vele annyira, de egyre idegesitőbb.
Én reagálom túl, vagy szerintetek jogosan akadtam ki?
Én felajánlanám a párom szüleinek a lehetőséget, hogy továbbítsák hozzám azt az értetlen hülye kvát, hogy beszélgessünk arról, mikor volt az ő ideje ebben a kapcsolatban.
Mondjuk ha az én exem csinálna ilyet, úgy helyrecsomagolnám, hogy a közelembe nem jönne többet.
A volt párom apja 1 év után keresett meg engem Facebookon és kezdett el nekem írogatni, képeket küldeni nekem, videókat, smileyeket meg mindenfèlèket. Egyébként nagyon bírt/bír engem az öreg, de nem nagyon tudtam ezt hova tenni. Kapcsolatban voltam, és a fia is abban volt. Nem sokkal később egyébként a család többi tagja is facen làjkolgatott engem(kb évi egy képet rakok ki), reagáltak a napomra, videókat küldtek, stb. Ezekre rá 2 hónapra az exem is megjelent.
Akárki akármit mond ezek a dolgok összefüggèsben vannak.
Igen, engem nagyon zavarna fordított esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!