Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évekkel ezelőtt szakított velem életem első szerelme. Tudom, hogy túl van rajtam, hiszen nem keres, nem érdeklem. A kérdés az, hogy miért csinálta ezt?
Belefutottam nem rég az exembe az egyik bolt előtt. Már 6 éve, hogy kidobott. Egy sráccal beszélgettek, meg mentek el.
Pontosabban ott hagyta a srácot, bicajra ült és elhajtott onnan, majd távolból figyelte a srácot, hogy mikor megy már, aztán visszafordult hozzá.
Ha valaki túl van rajtam, miért csinál ilyen dolgokat?
Nők véleményére vagyok kíváncsi, férfi vagyok.
Nem szépen ért véget a kapcsolatunk, saját illetve mások hibájából sem. De kissé nevetséges, hogy ezt csinálja. Régen volt, hogy munkába ment és pasijával is megálltak, hogy arra voltam, megvárták, hogy elmenjek. Félre értés ne essék, simán lenyomna a pasija, nem vagyok egy nagy szám. Sosem verekedtem. Csak érdekel, hogy egy nő miért csinál ilyent?
Vagy ennyire utál, rühell, hogy ennyi év elteltével sem akarja látni a pofámat már?
Nincs jelentősége igazából, szóval az se lényeg, ha nem kapok normális választ. Semmin nem fog változtatni.
Ne haragudj, de én nem értem, hogy hogy érted azt, hogy miért csinál 'ilyet' egy nő? Mégis milyet? Hogy az utcán van? Vagy hogy biciklizik? Vagy hogy férfiakkal találkozik?
33N
Valami jelentősége mégis van, ha megkérdezted.
Nincs ebben semmi. Ha szembe jönne velem az exem az utcán, én is átmennék a túloldalra. És nem azért mert nem vagyok túl rajta, hanem mert nem akarok vele még csak összefutni sem.
1-es vagyok ismét: lehet, hogy velem van a baj, de számomra egyszerűen értelmezhetetlen a kérdésed.
Miért gurul előrébb a biciklivel 100 métert, hogy ott bevárja a haverját?? Több oka is lehet, de nagyon-nagyon kétlem, hogy azért, hogy téged idegesítsen.
Egyszerűen nonszensz, hogy ilyenekkel foglalkozol.
Mégis hány éves vagy? 12?
“ Elég sok idő azért már. Minek hagyja ott a haverját, hogy előre guruljon 100 métert, aztán megáll, hogy bevárja?”
És? Nem akart összefutni veled. Mit kell ezzel ennyit foglalkozni?
Tuti, hogy miattam lépet le onnan. De mindegy. Azért cseszd meg, mert még a mai napig fájt, képzeld el. Bár gondolom te azt se tudod milyen érzés.
Azóta se volt senkim szinte senkim, csak 1 lány, de őt se szerettem igazán, mert mikor vége lett, ez kezdett hiányozni.
Bár tudom hírverésből, hogy egy büdös cafka, egy nagy ribi lett, mert nem egy pasit cseszett már át és csalt meg.
Mai napig belehasad a szívem, ha látom.
2 éve még ő akart megkeresni engem, mielőtt megcsalta volna az akkori barátját és jött volna össze a mostanival. Barátkozni akart. Azt akarta, hogy felejtsük el a múltat, ami történt és lehetnénk barátok.
De belebetegedtem, hogy ott hagyott. Sosem gyógyultam ki belőle mai napig.
Pláne rá tesz egy lapáttal, hogy amúgy is szarik rám minden nő, ha próbálkozom, mert nem nézek ki jól, szóval esélyem sincs olyan embert találni aki űberelné őt.
De pont akkor volt a másik lány az életembe egy rövid ideig, és akkor közöltem vele, hogy nem akarom, hogy bármilyen formában is az életem része legyen újra. Utána letiltottam és nem is beszéltünk többet.
Viszont mai napig fáj. Egy csendes kis visszahúzódó csaj volt, néhány haverral, akinek mellettem lett mániája, hogy pasikkal haverkodjon, minél többel... aztán vége is lett, mert tudtam, hogy nem haverokat keresett bennük. Plusz fontosabbak voltak neki ők.
Gondolom könnyű úgy okoskodni 8x%-os, hogy sosem szerettél senkit igazán eddig.
hát ha olyan válaszokra vársz, hoyg valószínű még mindig érez irántad, akkor ki kell ábrándítsalak. nem. ez annak a jele hogy meg akart úszni egy kínos találkozást és egy kényelmetlen erőltetett beszélgetést.
nem túl érett hozzáállás de van ilyen...
Mondtam, hogy nem gondolom túl. Tudom, hogy nem érdeklem. Nem szoktam oda menni hozzá, ha véletlen is látom. Szóval ez a kínos beszélgetős rész sztornó, mivel nem szokott lenni.
Fiatalabb volt tőlem sokkal, mikor együtt voltunk. Első pasija voltam, minden téren. Viszont voltak csúnya hibáim, ami alól nem tudok kibújni, és nem is lenne mit szépítenem, de nem fogom leírni, mert felesleges.
Voltak csúfos veszekedéseim, mert mindenki csak bántott, holott a lány javát akartam.
Szerettem volna, ha tanult volna, szerettem volna, ha letesz egy szakmát. Ezzel szembe ma ott van szakma nélkül, és szerintem munkája sincs. Bár most a koronavírus miatt amúgy sincs sokaknak sajnos.
Anno mindenki ellenem hangolta, de főként az apja nem akarta, hogy velem legyen.
Mellette álltam, támogattam, ugyan úgy, mint a mostani szerettei, de semmit nem ért.
A vicc, hogy az édesanya halála semmit nem jelentett neki, annak ellenére, hogy az elején sírt egy keveset. Akkor is én támogattam, hogy jobb lesz idővel. Egy hónapra rá már kifordították magából, és dobott. Előtte meg kb minden napi szinten együtt voltunk.
Bocsi, mindig is tudtam, hogy nem vagyok teljesen normális. Ő is nehezen jött össze és totál belebolondultam abba, hogy vége lett. Amennyire ragaszkodott, úgy fordult ellenem.
És én nem tudtam feldolgozni. Nem is akarok ismerkedni se. Amúgy zaklatni se zaklatom.
Sőt, a facebookját se nézegetem. Semmit. Csak ilyen helyzetekben mikor belefutok, egyszerűen összeszorul a szívem és belehalok, hogy mással látom.
Bár meghalnék. Nem akarok egy életen át szenvedni miatta. Ha 6 év alatt nem múlt el ez a hülye érzés, sosem fog.
Barátnő találnom meg esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!