Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy kész eldöntöd hogy többet nem
szeretnél vele beszélni, megszakitod vele a kapcsolatot,
nem beszéltek hosszú hónapokig, és az érzéseid még is
felerődönek?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy sráccal 2 hónapig. Nagyon tetszett, és kedveltem, de rengeteg olyan dologra derült fény vele kapcsolatban, amit én nem tudnék hosszú távon tolerálni. És minden szimpátiám, és már-már érzésem ellenére, szépen lassan véget vetettem a beszélgetésünknek... És minél jobban telt az idő, annál jobban kezdett hiányozni, és nem hogy halványodjanak az érzéseim, hanem még jobban fokozódtak... Ilyen létezik? És ha igen, miért van? Miért nem tudom kontroll alatt tartani az érzéseimet, ha eldöntöttem hogy kész, nincs tovább?
Még nem telt elég idő ahhoz, hogy rendesen túl tedd magad rajta. Persze idővel enyhülni fog ez az érzés.
2020. ápr. 6. 21:54
12/20 anonim válasza:
Ilyenkor inkább az történik, hogy mivel nem beszéltek elkezded nem létező tulajdonságokkal felruházni. Egyre inkább halványulnak az emlékek, hogy valójában mennyire egy szar ember, az agyad meg gyárt helyette pozitívabb tulajdonságokat. Nem konkrétan ő hiányzik, nem őt szeretnéd csak egyrészt megszokott másrészt elkezdesz álomvilágot kreálni a valós tulajdonságai helyett.
2020. ápr. 6. 23:01
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, van abban valami, amit irtok...
Lehetséges hogy csak az én agyam ruházza fel jobbnál-jobb tulajdonságokkal az illetőt. De ez az érzés lassan egy éve tart... 2 hónapig beszéltünk intenzíven, majd fogtam magam és eldöntöttem amit. Utána még keresett havonta 1-2x, hogy meséljek arról hogy vagyok,de egy ideje végleg elüntünk egymás életéből :)
2020. ápr. 6. 23:07
14/20 anonim válasza:
Én is igy vagyok a férfival,sokszor hiányzik a beszélgetés nem is maga a szeretet ami köztünk kialakult inkább csak ő maga, de döntöttünk igy a jó. Ennek lassan 1 éve azóta minimális a kommunikáció, de néha jól esne vele ujra csak egy jót beszélgetni de hát, persze persze ezt családos apa nem teheti meg😊
2020. ápr. 6. 23:38
15/20 anonim válasza:
Szerelem gondolatába vagy szerelmes...
2020. ápr. 7. 02:56
16/20 anonim válasza:
Személyesen nem is találkoztatok?
2020. ápr. 7. 08:09
17/20 A kérdező kommentje:
dehogy is nem... élőben ismerkedtünk meg.
2020. ápr. 7. 09:39
18/20 anonim válasza:
Még egy év után is kérdést írsz ki róla,tehát sokat gondolsz rá.És mivel sokat gondolsz rá,ezek a gondolatok szépen berágják magukat az agyadba,ezután persze,hogy mindíg körülötte járnak a gondolataid.Olyan ez,mint amikor hallasz egy hülye,idegesítő dallamot,és mindíg azt dúdolod.Talán még álmodban is előjönnek ezek az érzések,és tudjuk,hogy álmaink arról szólnak,ami napközben foglalkoztatott minket.Szóval ez egy öngerjesztő folyamat lehet,amit saját magadnak generálsz,mert két hónap ismerkedés után még nem létezik,hogy annyi közös emléketek legyen,hogy például mindenről állandóan ő jutna az eszedbe.
2020. ápr. 7. 10:40
19/20 A kérdező kommentje:
Hát, ez is egy nagyon érdekes megközelítés. És ebben is látok igazságot... bár ezt nehéz beismerni. Nehéz, mert én nem igazán akartam ezt a helyzetet generálni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!