Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy úgyan annyira vonzó 20-as,30-as és 40-es egyedülalló nő egy nála idősebb X pasitól, a korosztályokban felfele egyre többet vár el?
Figyelt kérdés
Elméleti vita lett, volna egy nálam 19 évvel idősebbel, a felvetései alapján. De inkább tereléssel témát váltottam. Nem akartam megsérteni, vagy kellemetlen helyzetbe hozni.2020. ápr. 6. 20:13
11/14 Barnabas333 válasza:
3as igazat ír, de persze lesznek örök magányos nők is, akik megutálták a férfiakat vagy sosem adják lejjebb...
12/14 A kérdező kommentje:
Harminc évesnél idősebb nőknél, és gyermek vállalási pánik alatt, de csak az apajelöltek esetén hajlamos változó mértékű engedményre. Erről az egy szabályt gyengítő kivételről tudtam.
2020. ápr. 20. 13:10
13/14 anonim válasza:
Én nem tudom miért lett ekkora sztereotípia az, hogy a nők 30 felett visszavesznek az igényeikből. Azért nem tartunk ott, hogy a nők bárkit bevállalnak, csak férj meg gyerek legyen. Én nem tapasztaltam ilyet soha.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem tartunk ott. Csak ha gyerekvállalási pánik van kisebb mértékben hajlandók engedni az igényeikből. De ez szerintem a kérdésem szempontjából, amúgy is (a) kívétel.
2020. ápr. 26. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!