Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány 16 éves a férfi 30, szerintetek ez mennyire okés?
Figyelt kérdés
egy ilyen nagy korkülönbségű kapcsolatnak lehet jövője?2020. márc. 23. 23:05
1/29 anonim válasza:
Ez rohadtúl nem oké!!
Ezért börtőnbe mehet az emberünk föleg ha el vette a szűzeségét
2/29 opened paradise válasza:
Számomra egyáltalán nem fér bele, szerintem gáz.
Hallottam már olyat, ahol működött, de az az 1000-ből 1.
3/29 anonim válasza:
14 ev felett azzal lehet az illeto akivel akar ;)
4/29 anonim válasza:
10 ev mulva okes lesz. De szerintem most is az.
5/29 anonim válasza:
Lordkenyét, ne terjessz hülyeséget, Magyarországon a belegyezési korhatár 14 év. A szüzességnek pedig ehhez végképp nincs köze.
6/29 anonim válasza:
Ez a lány SZÜLEIN múlik.
Ha nem nettó idióták, és elfogadják, akkor igen.
7/29 Lazy Lover válasza:
Ti dolgotok engem nem érdekel ki mit csinál
9/29 anonim válasza:
Ugyan már! Simán kikezdenék hasonló korúval. 50+F
10/29 anonim válasza:
Nekem például sok lenne, na meg aztán fiatal korúval alapból nem is kezdenék! 32 vagyok, egyik kolléganőm pedig csak 19 éves, jól néz ki, jól ki is jövünk egymással, és köztünk csak 13 év van, de már azt a korkülönbséget is kissé sokallom, ezért utasítottam vissza többször is, amikor nyíltan kimondta, hogy szerelmes belém!
Viszont Szandi és Bogdán Csaba esete... ezek után ki tudja?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!