Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen egyeseknek ebben a kategóriában, hogy egy nő meg tud állni a saját lábán és nem lehet megvenni pusztán pénzért?
Miért akarják egyesek beleszőni mindenbe, hogy a nők alkalmatlanok maguknak megvenni a dolgokat, amikre szükségük van/beszopják magukat a munkahelyre/a pénz meg a kocsi miatt vannak együtt valakivel?
Miért olyan hihetetlen, hogy valaki képes társként funkcionálni egy kapcsolatban?
És miért akarnak a férfiak azzal csajozni, hogy lenne hol laknom, ha velük lennék, mikor pedig van hol laknom, miért húzzák le az érdemeimet?
Miért akarnak bundát, ékszert, cipőt kínálgatni a semmiből?
Komolyan ennyire gyökér szinten vannak, hogy azt hiszik, meghat az ilyesmi és a nők egy fonnyadt péniszt akarnak szopkodni, mert máshogy nem tudják megoldani?
"Csak azzal ellentétben amit te írtál, amit én az nem konteó."
De igen, nagyrészt az.
Ja, akkor hallucinálom, hogy lediplomáztam, majd elmentem dolgozni, és átlag felett keresek és mindent tudok biztosítani magamnak, amit akarok? Hallucinálom, hogy a párom csóró volt, amikor összejöttünk, most pedig hasonlóan keresünk, és mindent közösen építünk fel?
Vagy akkor én is szponzorálom őt? :)
Vagy ha igaz, akkor én egy alacsony igényességi szintű, lim-lom nő vagyok, nem pedig csinos, vonzó? Csak mert ilyesmi is elhangzott már itt az oldalon látatlanban.
Lányok!
Igen, van erre példa, sőt, nem is kevés!
De azért az ti sem tagadhatjátok, hogy abban is van valamennyi igazság, hogy sok nő tényleg gyúr a pénzre, társadalmi rangra, kocsira, házra.
Nem, nem mindenki ilyen, de ugyanolyan hazugság azt tagadni, hogy ez egy létező jelenség (és nem csak elszórtam), mint azt állítani, hogy minden nő ilyen, és nincs aki saját maga alapozta meg az egzisztenciáját.
Ne essünk azért át a ló egyik oldalára se!
27: 10% alapján megítélni a másik 90-et nem szánalmas? Engem annyira nem zavar, mert nem én szigetelem el magam automatikusan a jó lehetőségektől is ezzel a beskatulyázással, de ti igen.
Senki sem mondta, hogy nem létezik ez a jelenség, csak két dolgot nem értek: a többség, a többi ember miért láthatatlan számotokra és miért akartok megfelelni ennek a rétegnek és kifizetni őket? Jó érzés lábtörlőnek lenni, vagy mi?
"Akkor itt van még egy kivétel. Még a végén kiderül, hogy ez az átlag..."
Igen mert két ember átlagnak tekinthető. xD
Nyilván aki ilyen az nem gyakorin fogja elütni a szabadidejét, mert el van foglalva az első világrendbeli problémáival, hogy ma éppen vörös vagy fehérbort igyon a vacsi mellé. Így aztán nem fogja ide kommentelni, hogy "igen én ilyen vagyok", na meg amúgy se tenné ezt, mert még saját magának se vallaná be, hogy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!