Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A "párom" helyett milyen szó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "párom" helyett milyen szó létezik, amivel hivatkozhatnék felnőtt fejjel arra, akivel együtt vagyok?

Figyelt kérdés
Anélkül, hogy hülyén néznének rám.
2020. ápr. 3. 17:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%

Én utálom, hogy a "párom". Soha nem használom, használjuk.

Helyette azt szoktam mondani, hogy a "barátom". Teljesen jó. Ha eljön az ideje, akkor a vőlegényem és a férjem megnevezést fogom választani.

24N

2020. ápr. 3. 18:17
 12/25 A kérdező kommentje:
Szavakon lovagoló, ja. Mivel rengeteg szóhoz az elsődleges jelentésén kívül tartozik egy konnotáció is. De akkor gondolom, Róka, te a "szétb#sztam az asszonyt" és a "szexeltünk" között sem érzékelsz semmiféle különbséget.
2020. ápr. 3. 18:22
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a "pár" - rol a zokni jut eszembe. :D

Nekem barátom van.. Vagy a nevét mondom.

2020. ápr. 3. 18:36
 14/25 anonim ***** válasza:
75%

En irasban altalaban paromkent vagy baratomkent hivatkozom ra, beszedben meg baratom, aztan atterek a nevere, ha mar kb ketszer elmondtam valakinek, hogy baratom, utana feltetelezem, ha utana azt mondom, “Tegnap neztuk a Baratok Koztot Joskapistaval”, akkor magatol is leesik neki, hogy a baratomra gondolok.

Nekem a parom szimplan nem all a szamra beszedkor, de irasban, mivel pl itt nagyon sokan hasznaljak, en is atvettem, de halalosan hidegen hagy a “jelentese”, tisztaban vagyok vele, hogy nelkule is teljes ember lennek es nem o az egyetlen egy ember a vilagon aki nekem van szanva es stb... Szerintem sokkal gyerekesebb ilyen dolgokon lovagolni, mint baratomnak, pasimnak, csavomnak vagy akarminek hivni a masikat.

2020. ápr. 3. 19:18
 15/25 anonim ***** válasza:
65%
A “szetbsztam” pelda meg azert hulyeseg, mert az egy alpari kifejezes, mig a parom szimpla szinonima a tobbire, itt nincs olyan elteres, mint a szetbszas es a szexeles kozott.
2020. ápr. 3. 19:20
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy kollégám, aki mindig úgy hivatkozott a barátnőjére, hogy "a kedvesem". Esküvő után meg a "kedves feleségem". Ő mindig olyan szeretettel beszélt a csajról, és ezek a megszólítások teljesen természetesen hangzottak a szájából :)

Nálunk párom volt, ma már a férjem.

32N

2020. ápr. 3. 19:20
 17/25 A kérdező kommentje:

Neked nem szimpatikus a "szétb#sztam", mert alpári, nekem meg nem szimpatikus a "párom", mert álságos és nyálas, vagy legalábbis bennünk személy szerint ezek a benyomások támadnak. Mégis miért lenne gyerekesebb/nagyobb hülyeség az egyik okból kifolyólag elutasítani az adott szó használatát, mint a másik okból kifolyólag? A "szétb#szás" éppen annyira szinonimája a "szexelésnek" (a férfi szemszögéből), mint a "párom" a "barátomnak".

Egyébként köszi a válaszokat.

2020. ápr. 3. 19:37
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hívd a barátodnak/barátnődnek. Semmivel sem rosszabb, nem degradaló (nem tusom egyesek miért gondolják ezt..🤦‍♀️💁‍♀️).

Egyéblént meg igaz hogy ezek csak címkék.

2020. ápr. 3. 19:38
 19/25 A kérdező kommentje:
Barátomnak fogom hívni.
2020. ápr. 3. 19:42
 20/25 anonim ***** válasza:
87%

17 Azert, mert a paromhoz te tarsitasz a fejedben olyan jelentest, ami alapvetoen nincs neki. Mig a “szetbsztam” egy koztudottan alpari szo, ez nem velemenyfuggo.

A par jelentese szimplan annyi, hogy ket dolog vagy ember egyutt. Ha egy zoknit veszunk alapul, attol meg, hogy parban van, arrol is tudjuk, hogy akarmelyik masik zoknival kombinalhato es nem kuka azonnal, ha elveszik az egyik :D Iskolaban amikor azt mondjak a gyerekeknek, valasszanak egy part, annak milyen mogottes jelentese van? Pont semmilyen, csak kell nekik akkor egy masik gyerek az adott feladat elvegzesere.

Mindegy, nem arrol proballak termeszetesen meggyozni, hogy marpedig hasznald ezt a szot :D Szerintem a baratommal nincs semmi baj. De a par szonak nincs semmi ilyen valodi jelentese, amiket te moge kepzelsz.

2020. ápr. 3. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!