Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "párom" helyett milyen szó létezik, amivel hivatkozhatnék felnőtt fejjel arra, akivel együtt vagyok?
Partnerem?
Nem szeretem ezeket a szerelemem, kedvesem és egyebeket.
Én úgy szoktam mondani, hogy az embör. :)
Bp-i vagyok és nő.
Mi a baj a párommal? Feleségem, barátnőm, párom. Én ezeket használom (feleségem mondjuk még nem volt :))
Btw a korábban írt "partnerem"-mel az a gond, mifelénk egynemű kapcsolatban szokták használni, így sokan félreérthetik.
párom = "mi egymás nélkül nem vagyunk egészek, összetartozunk, mint két csíkos zokni, de csakis mi ketten, nem volt és soha nem is lesz senki más, akivel ilyen szinten eggyé tudnék válni, ő a PÁROM, csupán egy van belőle a világon"
Csodálatos, ha a kapcsolatodban ezt érzed a másik iránt, de ez a pátosz rajtatok kívül nem tartozik senkire, főleg, hogy nagyon kevesen élnek le egyetlen emberrel egy életet a valóságban. A nevén hívni a legjobb nyilván, csak nem biztos, hogy akivel éppen beszélek, az be tudja azonosítani ennyi alapján, hogy kiről van szó. A barátomban/barátnőmben néha kifogásolják azt, hogy a tinik szóhasználata (állítólag), de akkor maradok ennél.
"Barátnőm/barátom" szerintem teljesen jó
Amit ki nem állhatok: pasim (én ennek vállfajai), fiúm, asszonypajtás, az asszony...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!