Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit csináljon egy átlag alatti arccal rendelkező hölgy?
Fontos, hogy nem az átlagos nőkről van most szó, hanem az átlag alatt levőkről.
1. Rakjon magára 3 kiló sminket, hogy szép legyen, majd mikor először látjátok smink nélkül inkább elmenekülnétek, mert teljesen más az arca.
2. Ne sminkeljen, vagy nagyon minimálisan, a természetes arcát mutatva és arra várva hátha így is megtalálja a párját.
Vagy milyen más opció lenne ideális?
21 válaszoló!
Szabad tudnom mi a baj a válaszoló személyiségével? Az, hogy borzasztó önbizalomhiányos? Miért írod ennyire le? Jó a földön fekvőbe rúgni? Vagy csak én nem vettem észre a válaszok között semmi olyat, ami miatt ennyire bántani kéne?
Sok csalódás érte és rondának hiszi magát azért nem ő az egyetlen ilyen ember.. gusztustalanul írsz róla mégis..
"Az, hogy borzasztó önbizalomhiányos?"
Nekem EGYÁLTALÁN nem tűnik annak. Ahhoz túlságosan, mondhatni az önelégültség szintjéig bezárólag meg van győződve az igazáról.
"gusztustalanul írsz róla mégis.."
Előbb olvasd el, ő mit írt Gwyneth Paltrow-ról. Akit én emberileg ki nem állhatok amúgy, de az általa linkelt képekkel szerintem pont, hogy nincs semmi baj.
Az első képen ronda az a nő. Leírta, hogy még hosszúkásabb arccal, keskenyebbel még rondább lenne. Ez így van.
És ezért képes voltál ismeretlenül lehordani a személyiségét. Hogyha esetleg nem lenne elég, hogy szerinte a külseje miatt nincs párja, te még (ismétlem) ismeretlenül képes vagy a személyiségét!! így lehordani.
Azt hajtja, hogy amint kevesebb smink van rajta, elfordulnak tőle a férfiak. Semmilyen más igazát nem hajtja. Lehet volt 1-2x ilyen tapasztalata. Még mindig úgy látom, hogy észrevettél egy gyengébb embert és beletapostál rögtön. Kinek a személyiségével vannak akkor gondok?
És ki hajtja az igazát? :)
Önbizalomhiányosan lerondázott egy másik nőt, erre te lehordtad. Ez történt.
Kicsit frusztrált vagy. És ő legalább belátja magáról, hogy az, próbálja is megmagyarázni, hogy miért. Te meg gondolom elhiszed, hogy mindenki hülye meg rossz személyiségű csak te egyedül nem. Hát légy boldog ezzel a tudattal és remélem ez az egyetlen hely, ahol ezt a gonoszságot, rosszindulatot kitudod élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!