Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok az átlag nőknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok az átlag nőknél érzékenyebb?

Figyelt kérdés
Párommal akivel 3 éve vagyunk együtt -előjött a szó a cicikről. Így akkor már rákérdeztem tőle az enyém hogy tetszik neki? Az volt a válasza hogy jó- jó de lehetne kicsit nagyobb! Nem szóltam rá semmit de végtelenül letörte az önbizalmam. Persze én is tudom hogy kicsi az átlagnál kisebb és elég kisebbségi érzésem van amúgy is ez miatt! De műttetni nem szeretném közel az 50- hez. Se kidobni való pénzünk nincs rá! Szerencsére nem piszkál a műtéttel egyelőre! De rosszul esik h így kimondta ezek szerint kicsi neki! Én biztos azt mondtam volna a kedvesemnek hogy így tetszel ahogy vagy. Nektek hogy esne a szerelmetektől olyan válasz a cicitekre hogy jò-jò de kicsit lehetne nagyobb ? Titeket lelkileg nem bántana?
2020. márc. 12. 07:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem lenne őszinte, akkor meg az lenne a baj. Miért nem mondtad neki, hogy "a te p*csöd is lehetne nagyobb, de attól még szeretem" ? :D
2020. márc. 12. 07:23
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Elsőnél a pont. Visszavágtam volna a farka méretével. :D
2020. márc. 12. 07:28
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem akartam vissza vágni. Neki nincs is gond a méretével. Meg tudom milyen visszavágnék veszekedés lett volna neki állt volna még feljebb. Végen én jöttem volna ki szarul belőle
2020. márc. 12. 07:29
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
A pasiknak a D alatti kosárméret az "éppen elmegy" kategória maximum. Ne vedd magadra, ezt sokan átélik, a férfiak ízlésével nem lehet harcba kelni csak plasztikával, de akkor meg az a baj, hogy mű...
2020. márc. 12. 08:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Vszeg eleve van egy kis frusztrációd a melleid miatt, amire a 3 évetek alatt biztos fény derült már. Szóval tudta, hogy érzékeny téma számodra mégis beszólt. Lehetne tapintatosabb veled azt gondolom. Jól írták szólj be neki a farkára, hogy érezzen valami hasonlót, persze diplomatikusan azt írod nincs vele baj, de lehet volt már jobb is nem?
2020. márc. 12. 08:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem sok férfival voltam De neki tényleg nincs gond a méretével. Se hosszra se vastagságra De ha lenne is és én beszólnék meg ha csak vissza vágás miatt is én olyan vagyok h utána még nekem fájna h mekkora bunkó vagyok!
2020. márc. 12. 08:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért érdeklődtél nála? Nem őszinte választ akartál kapni? Megkaptad. (Ez volt a bunkóbb feleletem).

Ha eddig jók voltak neki,akkor bizonyára elfogadja őket. A nők nagy hányada nincs megelégedve a mellei nagyságával, a fenekével, a lábaival, a hajával. Igazít rajta, vagy lefütyüli és így is akad párja.

A férfiak nagy hányada nincs megelégedve a kopaszságával, az "Ádám botja" méretével, az izmaival. Igazít rajtuk, vagy lefütyüli és így is akad párja. (Ez volt a biztató, a reménykeltő).

2020. márc. 12. 08:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan kérdések, amit nem szabadna megkérdezni soha egy férfitól, mert nem lehet rá jó választ adni? Ha őszinte vagy az a baj, ha terelsz az a baj, ha hazudsz akkor meg magad alatt vágod a fát.

Nálunk is nap mint nap kapok kérdéseket...

Ügye fogynom kéne? Nem gáz az a ruha hogy kitüremkedik? tetszik az a nő? Nézzed már mekkora segge van annak a nőnek, neked ez tetszik?

Hosszasan sorolhatnám. A nőknek kell a megerősítés ahhoz, hogy magabiztosak legyenek, de nem a partnerükre figyelnek, hanem maguknak akarnak tetszeni. Férfiként magasról teszek rá mit gondol a többi férfi, ah nekem tetszik a látvány, mert én választottam és azért vagyok vele, mert tetszik. Ha a párom elkezd hízni, zabálni, akkor jellzem felé, hogy ezt nem kéne, azt vagy hallgat rá vagy nem, ez meg az ő döntése.

Nekem férfiként fel sem merül bennem, hogy a partneremet arról faggassam, hogy melyik férfire ugrana rá az ismerőseim közül, bár tudom hogy van olyan színész aki nagyon bejön neki és azt el is mondta magától.

Párkapcsolati szempontból az olyan nők a legjobbak, akiknek egészséges önértékelése van, ha valami nem stimmel cselekszik és figyel a partnere visszajelzéseire. Ilyen nőkkel sokkal nyugodtabb az élet, nem baj ha változtat valamin, de utána ne azon kattogjon hetekig, hogy vajon jól döntött-e a fodrásszal, vállalja be és kész.

41F

2020. márc. 12. 09:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem bírod az őszinteségét, akkor ne kérdezősködj. Attól, hogy siránkozol, a melleid nem fognak a kívánt méretűre nőni.Kérdezz olyat, amire eltudod viselni az őszinte vàlaszt. És fogadd el, hogy a természet ezt adta neked. Jó pár évtizede ezzel a mérettel élsz, annyira nem zavarhat, ha eddig nem műtetted meg. Ha a párodat meg annyira zavarná, akkor nem veled jött volna össze.

45/N

2020. márc. 12. 10:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha magától jegyezte ezt volna meg, érthető lenne a kiakadásod. De basszus, ha tudod, hogy a neked nem tetsző válaszra ennyire összeesel, mi a fészkes fenéért kérdezed ezt meg? Ezzel az elé állítod a párod, hogy vagy hazudik, vagy őszinte. És most akkor baj, ha őszinte?
2020. márc. 12. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!