Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lenne az átlag, hogy az emberek gond nélkül félrekúrnak?
A gyakorit olvasva ez jön le, amit remélek hogy a valóságban nem ez megy nagy többségben... komolyan ennyire nincs semmitmondóak azok a szavak hogy párkapcsolat és házasság? Simán félre, át és kikúrnak egyesek a párjukkal mert XY bejön nekik és volt lehetőségük rá..
Az ilyenek egyáltalan miért vannak kapcsolatban vagy házasságban? Mert nagyon nem fér bele ez. Hacsak nem nyitott kapcsolatról van szó...és persze növelik a válási arányt is, mert valójában nincs felnőve a házassághoz sem, nem mindenkinek való ez.....
Néz itt országos szinten írnak az emberek.
Egyébként pedig a legboldogabb párocskáról sem gondolná sokszor az ember, hogy valaki félrek**úrt.
Lehet, hogy a barátaidról vagy rokonaidról soha nem is feltételeznéd , hogy megcsalja valamelyik a másikat ,mert úúúgy de úgy szeretik egymást...
Én is eléggé le vagyok döbbenve sajnos :( de azt kell mondjam, sajnos biztos hogy van valamennyi valóságalapja, most a környezetemben 3 kapcsolat is úgy ért véget egy éven belül, hogy valamelyik fél félrelépett.
Ezeknek az embereknek tényleg nem való sem házasság, sem kapcsolat, de ugyebár a templomban nem kopogtatják meg a hátadat, hogy van-e benne gerinc.
Nálunk apukám csalta meg egyszer anyut, ők utána elmentek párterápiára és azóta jól vannak, mindketten sokat tesznek a házasságukért, én viszont nem tudtam 100%-ig megbocsátani apunak. Épp ezért nem volnék képes ilyesmire sosem, tisztában vagyok vele, mekkora törést jelent egy családnak. Ezt a párommal is letisztáztam annak idején, szerencsére egyezik a véleményünk a dologban maximálisan, és tiszteljük egymást annyira, hogy elmondanánk az érzéseinket és szakítanánk, ha valaki harmadik kezdene kerülni a képbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!