Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok az átlag nőknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok az átlag nőknél érzékenyebb?

Figyelt kérdés
Párommal akivel 3 éve vagyunk együtt -előjött a szó a cicikről. Így akkor már rákérdeztem tőle az enyém hogy tetszik neki? Az volt a válasza hogy jó- jó de lehetne kicsit nagyobb! Nem szóltam rá semmit de végtelenül letörte az önbizalmam. Persze én is tudom hogy kicsi az átlagnál kisebb és elég kisebbségi érzésem van amúgy is ez miatt! De műttetni nem szeretném közel az 50- hez. Se kidobni való pénzünk nincs rá! Szerencsére nem piszkál a műtéttel egyelőre! De rosszul esik h így kimondta ezek szerint kicsi neki! Én biztos azt mondtam volna a kedvesemnek hogy így tetszel ahogy vagy. Nektek hogy esne a szerelmetektől olyan válasz a cicitekre hogy jò-jò de kicsit lehetne nagyobb ? Titeket lelkileg nem bántana?
2020. márc. 12. 07:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Jól a sárba döngöljük a kérdezőt a feleleteinkkel, de ez van. Én megértem őt, hogy rosszul esett neki, mivel látja, hogy másnak is jobb lenne, ha nagyobbak lennének azok az "ütközők". Békülj meg velük, ne nagyobbíttasd, mert hallottam már férfitől, hogy utána nem esett olyan jól az érintésük. Mindig érzett ott valami idegen testet. És joggal érezte így. Ha mégis inplantátum, akkor csakis előtte megbeszélve a pároddal. Azzal is számíts, hogy a barátnőid, ismerőseid össze-összesúgnak a hátad mögött emiatt.

Még egy mondat, amit az interneten csíptem el: "A nők sokkal boldogabbak lennének, ha kevesebbet kérdezgetnének." Ez éppen rád is illik. Minden jót!

2020. márc. 12. 12:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdeztél valamit, megkaptad rá az őszinte választ. Érthető, hogy nem esik jól, de magadban kell ezt lerendezned, nem a párodat hibáztatnod, amiért mást mondott, mint amit hallani szerettél volna.

(21/L)

2020. márc. 12. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!