Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mit csináljon egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit csináljon egy átlag alatti arccal rendelkező hölgy?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy nem az átlagos nőkről van most szó, hanem az átlag alatt levőkről.

1. Rakjon magára 3 kiló sminket, hogy szép legyen, majd mikor először látjátok smink nélkül inkább elmenekülnétek, mert teljesen más az arca.

2. Ne sminkeljen, vagy nagyon minimálisan, a természetes arcát mutatva és arra várva hátha így is megtalálja a párját.

Vagy milyen más opció lenne ideális?

2020. márc. 29. 16:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%
#10: oké, akkor ehhez már csak annyit fűznék hozzá, hogy totálisan megérdemled a sorsodat te is, meg mindenki más, aki ezt ugyanígy gondolja.
2020. márc. 29. 18:15
 12/29 anonim ***** válasza:
47%
Meg hát, pont ezt írtam, nem véletlenül lettem kidobva, amikor napvilágot látott a természetes külsőm. És ez elkerülhetetlen; egyszer le kell mosni a sminket, a haj sem lehet mindig tökéletes. Ha pedig drasztikus a különbség a két forma között, értsd egész elfogadhatóból kegyetlen rusnya lesz, azt nem fogják tolerálni. Legfeljebb egy lenyűgöző személyiségért, de egy egyszerű, semmi különösért nem.
2020. márc. 29. 18:24
 13/29 anonim ***** válasza:
77%
Ne csúsztass. Nem a külsőd miatt érdemled meg a sorsodat, hanem olyasmi miatt, amiről igenis kőkeményen és egyedül te tehetsz, ez pedig a durván gáz személyiséged.
2020. márc. 29. 18:29
 14/29 anonim ***** válasza:
18%
Hát persze. Érdekes, addig szó sincs a "durván gáz" személyiségről, amíg kellőképp esztétikusra van maszkírozva az arc és tökéletesen áll minden tincs. Utána viszont mindjárt elviselhetetlen probléma lesz, ha az ember lánya pl. nem olyan szórakoztató, mint egy stand up-os, meg az összes többi. Aha... Sőt, nyilván ez az oka annak is, ha vadidegenek eleve szóba sem állnak vele. Ha nincs smink, akkor bizonyára látszik az ember személyisége, meg sem kell ismerni. Hagyjuk már, nem kell a mellébeszélés.
2020. márc. 29. 18:40
 15/29 anonim ***** válasza:
én még mindig azon vagyok h inkább egy hűséges nő mint egy megcsaló, attol függetlenül h néz ki a leányzó
2020. márc. 29. 18:49
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
#14-es, csak mivel a durván gáz személyiséget én anélkül írtam, hogy egyszer is láttalak volna, ezért az én esetemben a külsőd rám gyakorolt hatására nem hivatkozhatsz.
2020. márc. 29. 19:55
 17/29 anonim ***** válasza:
81%
Ja, és még valami, #14-es, hajszálpontos női másolata vagy az itt nyígó, mentségkeresésben és másokra mutogatásban világbajnok incel pasiknak. Ami nem valami hízelgő rád nézve. És még mindig nem a külsődet ekéztem, fetűnt?
2020. márc. 29. 19:58
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Jav.: feLtűnt
2020. márc. 29. 19:58
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna, "Mindenkit a tökéletlenségei tesznek széppé". (Sandra Bullock)
2020. márc. 29. 20:49
 20/29 anonim ***** válasza:

76%, nem a te itteni kötekedésedről van szó, amikor azt ecsetelgetem, hogy smink nélkül szóba sem állnak velem. Hanem arról, amikor valakinek még semmilyen érdemi infoja nincs a személyiségemről. Csak a külsőmet látja. Ami smink nélkül annyira sz.r, hogy fel sem merül, hogy bármi is lehetne köztünk. Nem megyek át az első szűrőn sem. Gondos levakolással, újrarajzolt arcvonásokkal bezzeg...

Később meg eljön az a pont, hogy haj összefog, már-már professzionális színvonalú makeup lemos, és akkor hirtelen a semmiből az addig lelkes delikvens gyanúsan visszafogottá válik, majd mihelyt lehet, ghosting, illetve néha a korrektebbje közli, hogy bocsi, azt hiszem, mégsem egymást keressük. De igen, biztos véletlenül pont akkor bukik ki, hogy milyen durván gáz a személyiségem, amikor először meglát natúran. Különös egybeesés, ami ráadásul hajlamos többször is megismétlődni.

2020. márc. 29. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!