Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép vagy az okos nőknek könnyebb a párkeresés? Férfiak, melyiket választanátok?
A szép nem feltétlenül teljesen hülye, az okos nem feltétlenül ronda.
1. Szép, divatosan öltözködő, jó testű, de kevés tudással rendelkező nő, alapokkal is hadilábon áll, akivel azért bármiről lehet beszélgetni, érdeklődő, de érdemben nem szól hozzá a dolgokhoz sokszor.
2. Átlagos külsejű nő, nem csúnya, de nincs rajta semmi feltűnően szép. Viszont mindenhez hozzá tud szólni, diplomás, mindenről vannak információi.
Egyértelműen az okossal. Lásd például a mostani helyzetet. A párommal egy élmény összezárva lenni, hihetetlenül jókat beszélgetünk, játszunk, barkácsolunk, mindenfélét csinálunk. Nem egy okostojás, de diplomás (nem a magolós, hanem az IQ-ból megcsinálós fajta) és mellé nagyon jó a kézügyessége és a kreativitása, szóval nehéz lenne mellette unatkozni.
Számomra mondjuk feltűnően szép is, főleg most, hogy nem sminkel már egy ideje és szép, kisimult a bőre, szép, hullámos, natúr a haja. :) De többet ad hozzá a társasága az élményhez, mintha csak nézegetném.
Szerintem az ember jellemzően magához hasonló intellektussal rendelkező embert keres. Az értelmes pasiknak nem elég, ha egy csaj szép. Inkább átlagos vagy picit afelett, de értelmes megnyilvánulások.
Én a második csoportba tartozom, sosem volt bajom a parkereséssel. És a környezetemben is ezt látom: értelmes férfiak hasonlóan értelmes, de nem vilagszépe csajokkal.
Ha választani kell, talán az 1. De szerintem egyik sincs nehéz helyzetben, csak másabb a "célközönség", és ennek megfelelően máshogy alakulnak a dolgok. Pl. a 2. típusnak lehet, hogy társkeresőznie is "kell", illetve picit jobban rajta lenni az ismerkedésen. Az 1. típust pedig "megtalálják" bárhol.
Egyedül a ronda és nem túl okos nőknek van nehéz dolguk.
"A szép nőket azok választják, akik jobban szeretnek nézelődni, mint gondolkodni."
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!