Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szép vagy az okos nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép vagy az okos nőknek könnyebb a párkeresés? Férfiak, melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

A szép nem feltétlenül teljesen hülye, az okos nem feltétlenül ronda.

1. Szép, divatosan öltözködő, jó testű, de kevés tudással rendelkező nő, alapokkal is hadilábon áll, akivel azért bármiről lehet beszélgetni, érdeklődő, de érdemben nem szól hozzá a dolgokhoz sokszor.

2. Átlagos külsejű nő, nem csúnya, de nincs rajta semmi feltűnően szép. Viszont mindenhez hozzá tud szólni, diplomás, mindenről vannak információi.

2020. márc. 28. 19:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy mennyire kisarkított példákra kérdeztél rá. Én úgy gondolom, hogy eddig mindegyik barátnőm a 2. csoportból volt, de én sosem gondoltam azt, hogy átlagosak, számomra mindegyik barátnőm szép volt, nekem tetszettek, úgyhogy én most nem tudnék választani, hogy melyik kategória. Nekem nem kell, hogy egy csaj divatos legyen, öltözzön csinosan és kész.
2020. márc. 28. 20:02
 12/32 anonim ***** válasza:
18%

2es, ha nem beképzelt.

Ez a "mindenhez hozzá tud szólni, diplomás, mindenről vannak információi" tipikus az az eset aki azt hiszi magáról, hogy tévedhetetlen és ő sz@rta a spanyolviaszt.. tőle tanulatlanabb embernek nem lehet igaza.

2020. márc. 28. 20:04
 13/32 anonim ***** válasza:
59%

Az 1-essel tudnék elképzelni tartalmas, hosszútávú párkapcsolatot. Érdeklődő, tehát lehet vele beszélgetni, szeret információkhoz jutni. Ez nagyon fontos. Jól néz ki, ez tehát intim téren is előny. Én szeretem, ha felnéz rám egy nő és érdekli, illetve érdekes számára, amit mondok. Ez a 2-essel már eleve kizárt.

A 2-es típusú nők között rengeteg a rideg, beképzelt, "mindent jobban tudok", parancsolgatós katonás személyiség. Tapasztalatból mondom. Nekem ez kizáró ok.

2020. márc. 28. 20:06
 14/32 anonim ***** válasza:
18%
Ha valaki szép már okos nem lehet? Ezt a ronda nők állítják irigységből.gyönyörű no ismerőseim vannak nagyok okosak diplomások, a ronda nőknek meg annyi marad hogy okosak legyenek mivel mással nem tudnak labdába rúgni
2020. márc. 28. 20:27
 15/32 anonim ***** válasza:
86%
Egyértelmű, hogy az elsőnek. A férfiakat nem lehet intelligenciával lenyűgözni.
2020. márc. 28. 20:28
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Az összes unalmas de szexi osztalytarsammal kezdtek ki a fiúk, úgy látszik őket nem érdekli az intellektus. Szép mellek, kerek fenék a tuti, az sem baj, ha sötét mint az éjszaka.
2020. márc. 28. 20:34
 17/32 anonim ***** válasza:
79%
Nehéz megmondani. Amelyikkel jól kijövünk. Ez a "lehessen vele mindenről beszélni" üres frázis csupán. Hiszen senki nem polihisztor, nincs a világon olyan ember aki mélyrehatóan ismer az atomfizikától a jogtudományon és sporthorgászaton át a vályogvetésig mindent. Felszínes információi pedig bárkinek lehetnek. Legyen közös érdeklődési kör és a közös érdeklődés mentén tudjatok jót beszélgetni, inkább ezt lehetne mondani. Nekem van diplomám, de nem "feltétel", hogy a leendő páromnak is legyen. Bár inkább olyanokat ismerek, akinek szintén van, de szívesen randiznék bárkivel ha megvan a közös hang. (és kölcsönös vonzalom)
2020. márc. 28. 20:36
 18/32 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem a nyitottaknak. Akiknek nincsenek ilyen idióta berögződéseik, hogy a férfiaknak kell megtenni az első lépést, nem állnak szóba olyannal akik nem az ő szintjük, mindenkit emberként kezelnek és nem nagyképűek, vidámak és általában jókedvűek. Ez felülírja a külsőt és az intelligenciát.
2020. márc. 28. 20:43
 19/32 anonim ***** válasza:
23%

A szépeknek könnyebb olyan szempontból, hogy több szerencsétlen balfsz is ácsingózik rájuk és nem annyira rafináltak, hogy kiszűrjék, kit kell azonnal eltakarítani.

Egy szép és okos lány ezzel megszenved, de legalább megtanul szelektálni és a végeredmény jó kapcsolat lesz.

Egy átlagos, de okos lányban a többség nagyobb eséllyel látja meg az eszet és a belső értéket. Kevesebben fognak csak azért próbálkozni, mert deszép, demegdugnám... Így a selejt hulladék réteg nagy része automatikusan kiesik. Mellé jól választ, mert a maradékból marad türelme kiszűrni azokat, akik nem a megfelelők és közben nem is ég ki annyira, mert nem kapja ugye telibe azokat a majmokat is, akik ha nagyon szép lenne, folyamatosan zaklatnák.

2020. márc. 28. 20:46
 20/32 anonim ***** válasza:
24%
Nekem mindegy csak legyen már valaki! 😂😭
2020. márc. 28. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!