Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, hogy így gondolkodnak?
Figyelt kérdés
Ha egy 14 éves lánynak 18 meg 20 éves pasija van azt mindenki elfogadja de ha pl egy 14 éves fiúnak 17 éves bnője van akkor egyből beszólnak nekik meg meglepődik mindenki,hogy mit képzelnek..Pedig csak 3 év az elsőnél meg 6.....2010. júl. 26. 01:15
2/7 anonim válasza:
hát ha 14 éves lányka 18 éves barátja van én azt nem tudom elfogadni 18 évesen mit eszik valaki egy 14 évesen még ha kicsivel többnek néz ki akkor is 21/f
3/7 A kérdező kommentje:
Van egy ismerősömnek egy 17 éves bnője nagyon jól megvannak a srác még magasabb is mint a lány de mindig beszólnak nekik,hogy ez azért durva...
2010. júl. 26. 01:24
4/7 anonim válasza:
Szerintem kevésbé durva, mint egy felnőtt férfi egy általános iskolás lánnyal.
5/7 anonim válasza:
Barátnőmnek is 14 éves pasija volt. A barátnőm 16 éves.
Mondanom sem kell, hogy a fiú csak kihasználta, barátnőm meg teljesen össze volt törve.
6/7 anonim válasza:
Nem fogadja el 14-18 mindenki!
Az hogy a lány idősebb meg valószínű, hogy nem szűz a fiú meg igen?
Ez lehet az indíték!
7/7 A kérdező kommentje:
mind 2 szűz
2010. júl. 26. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!