Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk tényleg ritkán kapnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk tényleg ritkán kapnak bókokat?

Figyelt kérdés

A lányoknak mondják, hogy milyen szép vagy, gyönyőrű vagy, aranyos vagy, cuki vagy.

Ti fiúk tényleg ritkán kaptok valami bókot, egyáltalán mi az amit hallani szerettek?

Én volt, hogy csak úgy random megkaptam egy másik lány osztálytársamtól, hogy cuki vagyok, de gondolom ti még csak barátok közt sem kaptok semmit vagy..?Nem nagyon hallok ilyesmiről.

2020. márc. 23. 15:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
A külsőmmel kapcsolatban kétféle bókot szoktam kapni: a szememre vonatkozót, és egy másik részemre, amit nem szokás kitenni az ablakba.
2020. márc. 23. 16:42
 12/23 anonim ***** válasza:
66%
Én kicsit gyp.-s vagyok, így kapok.
2020. márc. 23. 16:42
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem soha sem bókoltak, de őszintén szólva (talán pont emiatt) nem is vágyom rá. Szóval nincs semmi, amit hallani szeretnék másoktól.
2020. márc. 23. 16:51
 14/23 anonim ***** válasza:
76%

Én alapvetően nem nézek ki rosszul, nőjeim is voltak, mondjuk adonisz alfa sem vagyok. De én sem igazán kapok ilyen megjegyzéseket, bókokat. Talán olyan helyzetben ha mondjuk vigasztalni szeretne egy lány "Ne törődj ezzel a csajjal, találsz te gyorsan másikat. Nem tudja mit hagy ki veled. stb.) De kimondottan nem szoktak előhozakodni a meglátásaikkal irántam. Régi nőjeimnek sem volt ez erőssége. Egyszerűen elteszik maguknak amit kapnak és kész. Azt például megfigyeltem, hogy az én bókomra soha nem vissza bók a válasz. Csak köszönet.

Én bóknak vettem azokat is akik egyértelműen jelezték, hogy le akarnak feküdni velem. Akkor is ha lett belőle valami, akkor is ha nem.

2020. márc. 23. 17:36
 15/23 anonim ***** válasza:
54%
Én minden nap megdícsérem a Páromat és bókolok Neki.
2020. márc. 24. 10:52
 16/23 anonim ***** válasza:
A fiúk kevesebb bókot kapnak mint a nők ez általában így van
2020. márc. 26. 06:59
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
A magam részéről meg tudom erősíteni ezt. A korombeli lányoktól csak ritkán kaptam bármilyen elismerést is, akár általános iskola, akár gimi, akár egyetem, akár munkahely volt. Egyszer-kétszer megjegyezték, hogy szépek a szemeim, vagy hogy ez vagy az az ing, milyen jól néz ki rajtam, vagy hogy jó a humorom, de kb. ennyi. Ha bókokat kaptam, azok általában a középkorú és/vagy idősebb nőktől jöttek. Pedig néha nekem is jólesne, ha kapnék pozitív visszajelzéseket, amikből lehetne építkezni, töltekezni, önbizalmat növelni. Jó lenne, ha velem is éreztetnék, hogy helyesnek tartanak, ha lenne olyan, akin látnám, hogy csillog a szeme, amikor a közelemben van. De ez szerintem csak álom, vagy már az sem.
2020. ápr. 3. 21:20
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam a barátomat sokat dicsérni. Az előzőt is már sokat dicsértem. Azelőtt sztem nem, vagy csak olyan rég volt, hogy nem emlékszem. Aki férfitól nem akarok semmit,azt úgy szoktam megdicsérni, hogy de elegáns, vagy hogy valamit jól intézett a munkában, esetleg egy új ruhadarabját megdicsérem.
2020. máj. 6. 14:07
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én megtanultam a nézést mint bókot értelmezni. Eleve imádom a szemeket és bizony mindent elmondanak, sokszor többet is mint amit szóval kifejezhetnének.
2020. máj. 6. 15:30
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Én még életemben nem kaptam bókot, pedig nem vagyok ronda. :D

Szegény férfisors.

2020. júl. 12. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!