Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk tényleg ritkán kapnak bókokat?
A lányoknak mondják, hogy milyen szép vagy, gyönyőrű vagy, aranyos vagy, cuki vagy.
Ti fiúk tényleg ritkán kaptok valami bókot, egyáltalán mi az amit hallani szerettek?
Én volt, hogy csak úgy random megkaptam egy másik lány osztálytársamtól, hogy cuki vagyok, de gondolom ti még csak barátok közt sem kaptok semmit vagy..?Nem nagyon hallok ilyesmiről.
Nem jellemző, pl azt mondaná bárki, "de jó képű vagy" így random egy nap folyamán.
Lányokat sokkal többet dicsérnek, mivel feltűnőbbek általában. Egy férfi nem sminkeli magát, a rövidebb hajnál is elég fix a frizura. Egyedül az öltözködés lehet feltűnőbb, arc szőrzet.
Ellenben egy nő, ha feszülősebb ruhát vesz fel, valami csinosabbat, mélyebb dekoltázs, máris sokkal feltűnőbb.
japp, elég ritka, mondjuk azok a lányok, akiknek szimpi vagyok, azért néha eleresztenek egy bókot, az jól esik a lelkemnek, igazából igényelném én is, mert jó, ha látod, hogy a másik figyel rád:)
egyébként, bókolni annak nem szeretek, aki nem tudja fogadni. van egy lány az életemben, akivel összejárunk és őt pl mindig megdicsérem, öröm neki bókolni, élvezi, szereti, igényli, ugyanakkor mindig szépen és finoman köszöni meg:) ő annyira nő, hogy mellette férfinak érzem magam, elbűvölő egy teremtés, imádom mindenét.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!