Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk tényleg ritkán kapnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk tényleg ritkán kapnak bókokat?

Figyelt kérdés

A lányoknak mondják, hogy milyen szép vagy, gyönyőrű vagy, aranyos vagy, cuki vagy.

Ti fiúk tényleg ritkán kaptok valami bókot, egyáltalán mi az amit hallani szerettek?

Én volt, hogy csak úgy random megkaptam egy másik lány osztálytársamtól, hogy cuki vagyok, de gondolom ti még csak barátok közt sem kaptok semmit vagy..?Nem nagyon hallok ilyesmiről.

2020. márc. 23. 15:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. a kollégáimnak az öltözetét szoktam dicsérni nemtől függetlenül, ha tetszik, férfiak is kaptak már tőlem sokat. Meg megköszönöm, ha vmiben segítettek. Kifejezetten szépségre, jó kinézetre csak nőknek szoktam, mert tapasztaltam már közegben, hogy a férfiak, ha akarják, könnyen félreértik, és akkor én vagyok a "hitegetős ribi"... azt meg nem kérem, köszi. Az aktuális páromnak viszont mindig sokat bókolok. És a környezetemen is ezt látom, hogy leginkább nők bókolnak, és nőknek. A férfiak nőknek leginkább akkor, ha akarnak tőlük vmit, de a kedvesebbje másoknak is. A férfiak egymásnak meg azért nem, mert "ne nézzenek b..inak".
2020. júl. 12. 19:07
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van, mert minden férfi szép. :)
2020. júl. 13. 19:27
 23/23 anonim ***** válasza:
Igen évente párat kapok, azt is csaladon belül...
2020. okt. 16. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!