Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik ez a típus ma még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ez a típus ma még?

Figyelt kérdés
Romantikus, de nem nyálas, nem viszi túlzásba azért a dolgokat, de érezteti veled, hogy imád és sose csalna meg. Aki tud várni rád, különleges, intelligens, nem minden héten más csajjal jár, nem ciki neki pl. egy modern művészeti képtár, jól el lehet vele beszélgetni, és stílusos. Nem kell rosszfiúnak lennie, lehetnek ügyetlen cikis dolgai, nem muszáj kigyúrt izomoszlopnak lennie, sőt az se baj, ha nem népszerű. Van ilyen ma még? Létezik ez a típus?
2010. júl. 25. 22:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 00:37

Ő római katolikus pap akart lenni, úgyhogy kijelentette, hogy neki nem lehet barátnője. Ezért aztán sok értelme hitegetni engem hetekig a szép szavakkal meg a romantikával..

2010. júl. 26. 01:24
 22/26 anonim ***** válasza:

vannak még egy páran elszórva az országban :) én hasonló vagyok, bár nem kedvelem a modern művészeti képtárakat, de ha az tenne boldoggá elmennék szívesen. amúgy a nők magasról szarnak az ilyen pasikra, szóval azért van egyre kevesebb, én is szeretnék változni a másik irányba.

22f

2010. júl. 26. 06:28
 23/26 anonim ***** válasza:

Vannak,hát hogyne lennének. Az én barátom is ilyen:-)

Viszont az tény,hogy nem sok hozzá hasonló embert ismerek. Azt hiszem nekem nagy szerencsém volt.

Viszont abba is gondolj bele,hogy egy ilyen srácnak is megvannak az elképzelései,hogy milyen barátnőt szeretne,és nem biztos,hogy te pont olyan vagy.

Egyébként ne keresgélj,mad egyszer eléd toppan akinek kell

2010. júl. 26. 09:19
 24/26 anonim ***** válasza:

23:18-as vagyok

17/f

2010. júl. 26. 14:04
 25/26 anonim ***** válasza:

Aha ez az álom, nézegeti a képeket miközben te másokkal kéjjelegsz. De ő rendes és megvár. És ellentétben a többi fiúval vele beszélgethetsz, mert mindent megtesz, csak hogy valami lestrapált nőhöz juthasson. Aztán amiután a szeretődtől visszajutsz. Vele beszélgethetsz a modern tollvonásokról! Egy rakás ilyen szerencsétlen van.

Persze azért néha ő is keres más nőt, mert azért ő is beszélgetne valakivel arról ami érdekli a sexről! Vagy nem kell beszélgetnie.

2010. júl. 26. 17:29
 26/26 anonim ***** válasza:
Létezik, de már csak egyetlenegy ilyen fiú. És a rossz hír: ő az enyém(LLL)
2010. aug. 22. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!