Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ez a típus ma még?
Figyelt kérdés
Romantikus, de nem nyálas, nem viszi túlzásba azért a dolgokat, de érezteti veled, hogy imád és sose csalna meg. Aki tud várni rád, különleges, intelligens, nem minden héten más csajjal jár, nem ciki neki pl. egy modern művészeti képtár, jól el lehet vele beszélgetni, és stílusos. Nem kell rosszfiúnak lennie, lehetnek ügyetlen cikis dolgai, nem muszáj kigyúrt izomoszlopnak lennie, sőt az se baj, ha nem népszerű. Van ilyen ma még? Létezik ez a típus?
romantikus nem, de nem csalnám meg az adott barátnőmet,várás belefér, különleges?azt nemtom, intelligens megvan, nem járok minden héten mással, a képtárat magamtól soha nem vállalnám be de a barátnőm kérésére az is menne,nem vagyok rosszfiú,nem vagyok kigyúrt inkább sportos, én vhogy így állok:D:D
2010. júl. 25. 22:55
12/26 anonim válasza:
Konkrétan olyan akit álmaidban elképzeltél nem lesz. A mai fiatalság mind a két nemnél már nagyon gyér agykapacitást mutat. Ez pedig MINDEN téren megmutatkozik. Talán, de tényleg csak talán elvétve akad egy ilyen ember. Neveltetés és felfogás kérdése az egész. Ha az alap dolgokkal nincsenek tisztában akkor ezeket a dolgokat is sokkal nehezebb elérniük/alkalmazniuk. Persze én - aki csak szakközép iskolába jár - nem tudhatom úgy, mint itt azoldalon bárki...
18/F
2010. júl. 25. 23:11
13/26 anonim válasza:
Létezik, én pl ilyen vagyok :) Kivéve talán a különlehest, mert szerintem nemn vagyok egyedül, bár kitudja...
2010. júl. 25. 23:18
14/26 anonim válasza:
Sajnos nem... :'(
2010. júl. 25. 23:22
15/26 anonim válasza:
szia :)
2010. júl. 25. 23:27
16/26 anonim válasza:
Jaja...én találkoztam is ilyennel, aztán pár találkozó után bevágta, hogy pap akar lenni..hát köszönöm szépen..
2010. júl. 25. 23:52
17/26 A kérdező kommentje:
kort is írjatok. (főleg aki ilyennek tartja magát)
2010. júl. 26. 00:21
18/26 anonim válasza:
Mint azt korábban olvashattad, ezt a típust jól le szokták oltani a koránt sem intelligens megmondóemberek, ezért ritkábban mutatkozik. Egyébként nagyjából illik rám a dolog, igazából egyszer kérdeztem itt a gyk-n hasonlót, csak éppen lányt keresve... No de mindegy. Különleges azért ebből a szempontból biztosan nem vagyok, hiszen vagyunk páran még ilyenek.
Hát jól beszélgetni... nos lánnyal még nem sikerült ilyet véghez vinni, valahogy nem érdekli őket semmi, csak a szex. TISZTELET A KIVÉTELNEK! (5% kb)
21/F
2010. júl. 26. 00:34
19/26 anonim válasza:
23:52 Aztán az mit jelent, h. pap akar lenni? Nem mindenhol van papi nőtlenség... Sőt felénk csak a katolikusoknál van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!