Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ez a típus ma még?
Figyelt kérdés
Romantikus, de nem nyálas, nem viszi túlzásba azért a dolgokat, de érezteti veled, hogy imád és sose csalna meg. Aki tud várni rád, különleges, intelligens, nem minden héten más csajjal jár, nem ciki neki pl. egy modern művészeti képtár, jól el lehet vele beszélgetni, és stílusos. Nem kell rosszfiúnak lennie, lehetnek ügyetlen cikis dolgai, nem muszáj kigyúrt izomoszlopnak lennie, sőt az se baj, ha nem népszerű. Van ilyen ma még? Létezik ez a típus?2010. júl. 25. 22:37
1/26 anonim válasza:
ilyen, intellektuális közösségekben született egyedek hazánkban elszórva találhatóak
3/26 anonim válasza:
Létezik ez a típus ma még? az IFA az pont ilyen egy Típus
4/26 anonim válasza:
Persze,hogy létezik.A romantikus filmek forgatókönyveiben.... Ja,hogy a való életben?Neeem,ilyen nem létezik.
5/26 anonim válasza:
Nekem sikerült egy ilyen ritkaságot kihalászni (L)
20L
6/26 anonim válasza:
dede, létezik, az én barátom pontosan ilyen, és nem elvakult vagyok,ő téyleg ilyen
7/26 anonim válasza:
A modern művészetért nem vagyok oda, de toleráns vagyok. Szóval talán:)
De mindenki máshogy ítéli meg magát, mint a környezete.
8/26 anonim válasza:
Nem egy típusba kéne beleszeretni, hanem egy emberbe. Annyira utálom amikor valaki ilyen jelzőket sorol, hogy ez kéne. Mintha számítógépet vennél ilyen olyan processzorral stb.
9/26 anonim válasza:
Szerintem János vitézt keresed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!