Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csetelek egy pasival. Kérdezet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csetelek egy pasival. Kérdezett a családi állapotomról, utána meg viccesen mondta hogy lehet párkapcsolatban vagyok. Én tereltem a témát viccesen és nem mondtam se igent se nemet. Ebből ő mire következtethet?

Figyelt kérdés
2020. márc. 20. 09:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#6 +1
2020. márc. 20. 10:14
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
A beszélgetés nem flörtölés, csak péniszfalván.
2020. márc. 20. 10:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatban vagyok és nem ismerkedek mellette. DE: volt olyan pasi akivel ennek ellenére közelebb kerültünk egymáshoz. Egy percig nem titkoltam,hogy párkapcsolatom van, sőt, azt is vállaltam,hogy nem akarok szakítani.

Nem tudom mi a célod, és azt sem (csak sejtem),hogy van barátod.

Gondolod,hogy ez nem fog kiderülni? Most még ködösíthetsz, de ha találkozni fogtok úgyis kiderül, és Te sem tudsz úgy lavírozni az időddel,hogy erre nem jöjjön rá.

És valljuk be, nincs is értelme.

A pasi egyébként szabad, vagy kapcsolatban áll?

Van akinek ez utóbbi nem akadály egy flörtnél,de azért nem árt tisztázni...

2020. márc. 20. 10:21
 14/17 anonim ***** válasza:
71%
Ebből értelmes pasi arra következtet, hogy azonnal be kell fejeznie az illető nővel a kapcsolattartást, és új nők felé nyitni. Amelyik nő egy ennyire alapvető kérdésre nem képes normálisan válaszolni, azzal nem szabad foglalkozni. Általában az ilyenek csak az egójukat akarják kicsit fényeztetni.
2020. márc. 20. 10:41
 15/17 anonim ***** válasza:
89%

Kérdés,hogy a pasi mit akar. Lehet,hogy Ő sem szabad és csak félrelépésre keres partnert, ezért is lehet fontos a családi állapot.

Ha annyira komoly kapcsolatot keres rátapadt volna a kérdésre és nem hagy válasz nélkül. Vagy lelép mert veszi a lapot.

2020. márc. 20. 10:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Bocsi 10-es de ki beszélt flörtről? A beszélgetés nálam még nem flört. És a páromnak is vannak nő ismerősei akikkel beszélget.

Én csak annyit mondtam hogy nem úgy kezdek egy beszélgetést hogy"van barátom" .

9-es voltam

2020. márc. 20. 11:28
 17/17 anonim ***** válasza:
70%
...miért nem lehet őszintén megmondanád az igazságot, hogy "van" vagy "nincs"? Ennek a játszmázásnak, taktikázgatásnak, mi értelme van?
2020. márc. 20. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!