Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti az érzelmeitek, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti az érzelmeitek, vagy inkább a józan eszetek szerint döntötök, ha párkapcsolatról van szó?

Figyelt kérdés
Főleg ha problémás a párkapcsolat... De azért mindkét fél részéről vannak érzelmek a másik felé.
2020. márc. 17. 23:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Próbálok az eszemre.
2020. márc. 18. 08:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Az érzelmeimre...hát én is megszívtam már párszor:)

Meg arra jöttem rá, hogy bátrabbnak kellene lennem olyan szempontból, hogy jobban hallgassak a megérzéseimre...mert utólag kb. mindig kiderült, hogy jól éreztem elsőre.

De igen, eljön az a pont, amikor már muszáj vagy az eszedre hallgatni és így nem ragadsz bele egy döglődő kapcsolatba.

33N

2020. márc. 18. 09:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Inkább az eszemre,de ha vannak erős érzelmek akkor mérlegelem a kettőt.

fiatalon csak az érzelmeket néztem,ma már szinte csak az eszem. A mostani kapcsoaltom is olyan,hogyha csak az érzelmeimre hagyatkoznék már egy rabszolga lennék kb. A pai nagyon próbál irányítani és manipulálni. De én tanulva régi kapcsoaltiamból egyátalán nem hagyom magam és láss csodát a pasi is idomul a dolgohoz és rájött,hogy nem tud irányítani. Megmondtam neki is,hogy velem ezt soha senki nem fogja eljátszani újra. Tudom,hogy mennyit érek és nem engedem senkinek sem,hogy lerombolja az önbecsülésemet.

2020. márc. 18. 10:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Mind a kettő. Hiába az érzelem, ha a józan eszem azt mondja, hogy ebből semmi jó nem fog kisülni és hiába a józan ész, ha nincs mellette érzelem vagy vonzalom. Nekem csak a kettő csak együtt működik, től pragmatikus vagyok ahhoz, hogy az érzelmeim elvakítsanak. Léptem már ki szerelmesen rossz kapcsolatból és több éves szüneteim voltak két kapcsolat között.
2020. márc. 18. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!