Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti az érzelmeitek, vagy inkább a józan eszetek szerint döntötök, ha párkapcsolatról van szó?
Az érzelmeimre...hát én is megszívtam már párszor:)
Meg arra jöttem rá, hogy bátrabbnak kellene lennem olyan szempontból, hogy jobban hallgassak a megérzéseimre...mert utólag kb. mindig kiderült, hogy jól éreztem elsőre.
De igen, eljön az a pont, amikor már muszáj vagy az eszedre hallgatni és így nem ragadsz bele egy döglődő kapcsolatba.
33N
Inkább az eszemre,de ha vannak erős érzelmek akkor mérlegelem a kettőt.
fiatalon csak az érzelmeket néztem,ma már szinte csak az eszem. A mostani kapcsoaltom is olyan,hogyha csak az érzelmeimre hagyatkoznék már egy rabszolga lennék kb. A pai nagyon próbál irányítani és manipulálni. De én tanulva régi kapcsoaltiamból egyátalán nem hagyom magam és láss csodát a pasi is idomul a dolgohoz és rájött,hogy nem tud irányítani. Megmondtam neki is,hogy velem ezt soha senki nem fogja eljátszani újra. Tudom,hogy mennyit érek és nem engedem senkinek sem,hogy lerombolja az önbecsülésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!