Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet változtatni a párkapcsolatról és az emberi kapcsolatokról kialakult képet, ha nagyon el van torzulva?
Az utóbbi idők nem voltak éppen örömteli epizódok az életemben, de egy kicsit elgondolkozva a világ dolgain rájöttem, hogy teljesen torz képem van.
Értem, hogy a párkapcsolatokban mi az ami szép és mi az amitől boldognak lehet lenni, de úgy gondolom, hogy számomra ezek a dolgok már elérhetetlenek. A torz képet úgy értem, hogy egyszerűen már nem befolyásol, hogy milyen a másik fél múltja, nem tudok haragot érezni és nem tudok kötődni sem. Olyan nehéz elmondani, hogy pontosan miről is van szó, de egyszerűen ürességet látok az emberi érzések és tettek mögött. Olyan, mintha csak elméleti szinten tudnám a dolgok helyes működését, de a való életben nem lenne tapasztalatom. (Pedig van.)
Az egyik konkrét kérdésem valami olyasmi lenne, hogy hogyan lehetne az üresség/közöny és a torz képtől visszalépni és normális emberként élni?
A másik kérdésem pedig, hogy van-e valami mód, hogy újra tudjak kötődést érezni emberek iránt?
(Igazából tapasztalatok, tanácsok érdekelnének, ha esetleg valaki volt hasonló helyzetben, hogy totális ürességen kívül mást nem nagyon érzett és mit csinált, hogy ez megváltozott.)
Nem kell ezt az elméleti síkú merengést túlkombinálni.
Találkozol valakivel, aki megtetszik, remek.
Megismered, akkor egyből fogod érezni, hogy akarsz-e vele lenni, vagy nem. Na arra kell hallgatni. Arra is, ha őszintén szimpatikus, meg arra is, ha jönnek a piros zászlók, és valami nem klappol.
Ha őszintén tetszik az illető, úgyis több időt akarsz vele tölteni, és akkor kötődni is fogsz egy idő után.
A tett halála az okoskodás. Én próbáltam már sok dolgot túlvariálni az életben, de annak végül semmi köze nem volt a gyakorlati megvalósuláshoz, szóval próbálok leszokni erről.
Jó volna tudni, hogy most van e párkapcsolatod?
Illetve az emberekbe vetett bizalmadról is szeretnél képet, esetleg útbaigazítást kapni?
Nyiss az emberek felé, és erősítsd a okoni és baráti kapcsolatokat. Ez nagy részben tudatos döntés.
Így nagyobb esélyed van arra, hogy találkozz valakivel, akit vonzónak találsz, és hasonlóan is gondolkodik.
A legjobb kapcsolatok barátságból alakulnak ki.
Érzésekről elmélkedni nem egyszerű. Ha van önismereted, körvonalakban meg tudod, határozni, hogy fogsz viselkedni egy párkapcsolatban.
Ha az emberekhez is tartással közelíted ezt megérzi mindenki. Pont azért kerülnek, mert te magad sugárzod a kerülj engem gondolataid.
A kérdés, mersz e, képes vagy e változni??
Az első amivel kezdj, az önismeret megszerzése. Ezt sokféleképp tudod. Pl. leírod életed főbb eseményeit, és kulcsembereit (akik meghatározóak, vagy azok voltak az életedben). Ez sok mindenre fényt derít.
Ezután hozzákezdhetsz a személyiségfejlesztésedhez. Első lépésként mondogasd magadnak napi 100-szor, hogy bízom magamban, illetve 100-szor, hogy szeretem magam. Hamar észre fogod venni a benned zajló pozitív változásokat.
8-as. Ezeknek a Szabó Petike féle filléres baromságoknak semmi köze nincs a valósághoz! Attól hogy ismételgeted, azzal csak elhiteted magaddal az illúziót. Sokan felébredtek már ebből az álomból.
Én meg azt mondom, találd meg magadban az értéket, ezt helyezd el a világban, és megtalálod a helyed a világban.
Nekem volt szerencsém már mindenféle egóképzős szektáshoz, de köszönöm, nem kérnék a mű-szeretetből, a mű-boldogságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!