Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen emberi tulajdonság?
Ha a párommal(férfi) veszekszunk és én már kb elsírom magam mert már annyira ideges vagyok,akkor ő jobban felbátorodik és elkezd jobban orditozni meg beszólogat.
Ezután persze még nagyobb vita van.
Vannak olyan férfiak akik nem kezelik nőként a barátnőjüket?
A sírás zsarolás és kb. az 5 évesek módszere, hogy elérjék vele amit akarnak.
Attól, hogy te elkezdesz bömbölni mint egy gyerek, még nem lesz sem igazad, sem a vita megoldva.
Nem viselem el, ha egy férfi ordítozik. Egyszer volt csak ilyen egy korabbi kapcsolatomban, véget is vetettem neki, mert az ordibálás mögött agresszió van. Nem sok jót ígér a jövőt tekintve, hogy így rendezi a konfliktusokat, mondjuk a sírás sem.
Nézeteltérés esetén, ahol előjöhet az indulat, azt kerülöm, akkor mindenki higgadjon le egy picit egyedül, utána vissza lehet térni a témára.
Szerintem ha valaki már egy órája veszekszik és egyszerűen már tiszta ideg akkor normális ha a sírás kerűlgeti.
Majd végűl elsírja magát.
És nem azért mert azt akarja hogy sajnálja a párja meg ilyesmi csak az ideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!