Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy elhagyott nő mitől tud kivetkőzni az emberi mivoltjából?
Úgy hogy nyomokba sem található semmi emberi benne?
Áruljátok már el nekem, hogy egy ember hogy képes idáig sülyedni?
És akkor mi van ha sértve van az egója? összedől a világ vagy mi? vagy mindig is agybeteg volt?
Más embert is hagytak ott, meg hagyott ott másokat még sem sűlyedt le, hanem emelt fővel viselte a dolgokat, és emberileg is sokkal normálisabb volt, még ha a lelke bele is szakadt bizonyos dolgokba, még akkor is ha mondjuk ő hagyott el mást, akit szeretett.
Meg akarom fejteni ezt a szint alatti luvnyát, mert hogy ez nem ember az tuti.
Mi köze ennek ahhoz, hogy férfi vagy nő az illető?
Nálunk most egy elhagyott férfi jelent komoly problémát a családban, ő olyan szinten fordult ki magából, hogy rendőrségi ügyek vannak belőle...
Nem tudom, mitől lehet :( Én arra tippelnék, hogy az ilyen embereknél már előtte se volt minden kerek, előtte is labilisek voltak, csak egy nyugodt környezetben ez nem annyira jött elő, mikor meg felborult az életük, akkor ők is kiborultak. De ez csak az én tippem, nem állítom, hogy így van, valójában engem is nagyon érdekelne a dolog.
"összedől a világ vagy mi? vagy mindig is agybeteg volt?"
Kérdező, te ennyire h..lye és szűk látókörű vagy? NEM mindenki képes feldolgozni a veszteséget, a szakítást. Kapise? Azért mert te igen, attól még más nem.
A lélek, a pszichés trauma igen komoly dolog, szóval nem olyan rém egyszerű, ahogy te azt hiszed!
Honnan tudod, hogy kinek mi a trauma, okoska? Különbözőek vagyunk, különböző személyiséggel. Hány picsogó kérdését lehet itt olvasni, hogy mennyi idő feldolgozni egy szakítást?
Pl. egy halál traumáját is van, aki könnyebben fel tudja dolgozni, van aki évekig se.
Na, erre varrj gombot. Pedig a halál igen komoly lelki és pszichés trauma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!