Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek ezek a nők és lányok?
Nincs túl nagy tapasztalatom ezen a téren,tudja valaki mire számíthatok? Van egy csaj ahol dolgoztam régen egy melóhelyen.Összejöttem vele elviekben,de én már nem dolgozom annál a cégnél.Ő olyan típusú nő,aki szinte mindenkivel kedves és túl kedves is. Szinte az elnökön kívül,mindenkivel jópofizik, így drágám, úgy drágám, így szeretlek, úgy szeretlek, imádlak és szinte mindenkivel, velem sem kívétel ebben,ilyen és ehhez hasonló szavakat használ. Bújík mindenkihez,szinte szemmel flörtől mindenkivel,így édesem,úgy édesem,stb szövegek.Ugyanakkor egyáltalán nem bőbeszédű velem, mikor pl beszélgetünk chaten. Pár mondat aztán lelép és otthagy lógva.Alig lehet vele ésszerű normális hétköznapi dolgokról,vagy éppen üzleti dolgokról beszélni.Egyáltalán nem kíváncsi vagy törödő típus.Szereti ha nézik,szereti ha mindenki őt "isteníti". Szereti mutogatni magát FB-on különböző hajviselettel,ruhában más más helyen. Ha rákérdezek időnként hogy szeretsz még, vagy valami ilyesmi téma, akkor azt mondja,"hát persze, hogy szeretlek..." Az oldalán ha ráírnak más fiúk vagy lányok, vagy az ismerősei, szinte néhány kívétel nélkül mindenkit lájkol kézzel, vagy éppen szívvel.Szíveket küldözget nemcsak nekem, hanem ugyanúgy más srácoknak is néha még lányoknak is.Szeret kitérni a kínos dolgok elől, azt szereti ha leginkább csak ő vele foglalkoznak.Szereti ha minden körülötte forog,de a viszonzás az legtöbb esetben elmarad, legalább is nálam.Elég sértődékeny típus,ugyanakkor szereti a nyilvánosságot.Nem élünk együtt még. Tudom hogy vannak még ilyen "minden lében két kanál" csajok, legalább is filmben biztos láttam már ilyet. Főleg az amerikai csajok ilyen drágám, édesem és stb szövegekkel élnek,de mégis nagyon zavaró nekem ez a megnyilvánulás és egyáltalán nem tartom jónak és normálisnak, ha valaki(k) egyenrangúnak tekintik a másik embertársaikat. Még anyáskodónak sem mondhatnám ezt a fajta viselkedést.
Tehát a kérdésem az elég összetett voltaképpen és nem is egy kérdés lenne, mégpedig az,hogy mire mehetek ezzel a nővel ? Egyáltalán érdemes e vele foglalkozni ? Alkalmas egy ilyen nő komoly kapcsolatra ?
Előre is köszönöm,ha valaki nem 1-2 mondatban jellemezné és leírná mit lehet egy ilyen nővel kezdeni hosszútávon, egyáltalán érdemes e kezdeni vele valamit.
Köszi!
"Véleményem szerint, nem baj az, ha valaki jó viszonyt ápol a környezetével, emellett egyenrangúnak tekinti az embertársait. Az írásodból nekem az jött le, hogy te féltèkeny vagy a többiekre, amiért ők több figyelmet kapnak tőle. Szerintem beszéld meg vele, hogy mi zavar téged, csak úgy tud fejlődni egy kapcsolat, bármilyenről is legyen szó."
Ezt hogy érted konkrétan, mit kérdezzek meg tőle, hogy hányadik vagyok a sorban nála ? Esetleg kész tények elé állítsam, hogy el akarom venni feleségül és most azonnal költözzünk össze ?
Kifejtenéd bővebben mit is kérdezzek meg tőle ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!