A rövid hajú lányok miért tudnak nehezebben beilleszkedni, illetve miért bántják őket?
Figyelt kérdés
Önmagamon vettem észre. Amióta levágattam (2 éve kb.) úgy néznek rám mint egy fogyatékosra. 13 és fél éves lány vagyok, a világnézeteim is mások mint a velem egykorú IPhoneos "kislányoknak,,2018. ápr. 12. 22:32
1/10 anonim válasza:
Önmagadon vetted észre, azt értem de ettől függetlenül én speciel még máson nem nagyon.:D Nem függ össze a kettő
2/10 anonim válasza:
Szerintem sem fugg ossze, de ilyen korban lehet azert mert nem az a megszokott
3/10 anonim válasza:
Talán inkább a komplexusaidhoz lesz köze, mint a hajad hosszához. És csak mert nincs iPhoneod, még nem vagy érettebb és bölcsebb a többi 13 (és fél) éves kislánynál.
5/10 anonim válasza:
Szívem. Az, hogy te nem tudsz beilleszkedni, nem jelenti azt, hogy a többi rövid hajú lány is így lenne vele. És azt se mond nekem, hogy miután a fodrász lenyisszantotta a hajadat hirtelen varázsütésre elkezdtek kerülni a többiek. Az iPhone-nak pedig még annyi köze sincs az érettséghez, mint a hajviseletnek a népszerűséghez.
6/10 anonim válasza:
Hmm, max azt szokták kifogásolni idősebb lányoknál hogy nem feltétlen nőies, bár a rövis és rövid közt is elhetnek nagy különbségek.
7/10 anonim válasza:
Nyilván nem a rövid haj az oka, hanem az, hogy iphone-os világnézetekről beszélsz.
8/10 Whitewolf19 válasza:
Az ő korosztályának egy része roppant kirekesztő anyagiak terén.. gondolom a válaszolók és én idősebbek vagyunk.. nem mi vagyunk közöttük, de szerintem vannak ott szolidabb lányok és fiúk akivel barátkozhatsz és egy társaságba lehetsz.
F/22
9/10 anonim válasza:
Nem rövid hajad miatt nem állnak veled szóba, hanem mert különc vay.
Ennyi :)
10/10 anonim válasza:
A munkahelyemen van egy nő; kb pár mm-re van nyírva a haja, mégsincs kiközösítve. Nem attól függ a beilleszkedés nehézsége, hogy mások mennyire vannak megelégedve a külsőddel, hanem, hogy milyen a kisugárzásod az által, ahogy érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!