Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi sok cikk, könyv a boldog párkapcsolatról?
Figyelt kérdés
Ennyire nem tudják, hogy mi az? De akkor miért élnek abban, amit nem ismernek?2020. márc. 6. 17:45
1/6 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést, ezeknek a cikkeknek és könyveknek pont nem a boldog párok a célközönsége. És bizony rengeteg embernek nincs önismerete és nem tudják, hogy milyen egy kiegyensúlyozott boldog kapcsolat, elég akár itt végiglapoznod.
2/6 anonim válasza:
Miért van ennyi cikk, könyv az ételekről? Ennyire nem tudják az emberek mi az?
Dehogynem. Csak van, aki szeret olyan dolgokról is olvasni, amit ismer vagy más vonatkozásait megismerni. emlékeket idéz fel, ötleteket ad, kíváncsivá tesz..stb..stb
4/6 anonim válasza:
Egyszer beleolvastam egy ilyen könyvbe. Szerencsére gyorsan le is tettem, így régóta boldog párkapcsolatban élek. Nekem az jött le pár oldalból, aki nem ért hozzá, az könyvet ír róla.
5/6 anonim válasza:
Igen, sajna ennyire nem tudjuk, hogy mi is az, lásd a válások arányszámát nézve. Azonban ezen könyvek csalókák, mert sokuk külföldi vonatkoztatású.
Miért élnek mégis ebben? Mert a csordaszellem működik, és a társadalmi elvárásoknak azért sokak meg akarnak felelni.
6/6 anonim válasza:
A lelki nyomor nagy biznisz. Olyat irnak, amit vesznek, mint a cukormentes cukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!