Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen férfi?
33 éves nő vagyok, kapcsolatban, sőt, eljegyezve... De baromira boldogtalan. Ez a kapcsolat egy nulla. Minden téren már. Semmi szex, utoljára decemberben volt... Teljesen idegbeteg vagyok az utóbbi hetekben már. Folyton más férfiakon jár az agyam, annyira hiányzik már. Iszonyúan szeretnék egy igazi férfit. Aki határozott, nem kell helyette viselni a nadrágot, mer élni, nem aggódik állandóan mindenem túlságosan, egy igazi erős férfi. Van esélyem még erre?
Teljesen magam alatt vagyok. Itt állok, nagyon fiatal vagyok, és mindeközben csak a sóvárgás marad, mert benne vagyok egy semmit nem érő kapcsolatban. Közös lakással, tehát nem tudok csak úgy lelépni... De minden vágyam egy igazán jó pasi.
Szóval végre, évek munkájával sikerült kiharcolnod az eljegyzést...és most meg azt is csak húzza az embered.
Van egy talán erősen sztereotípikus tippem, miszerint soha nem akart elvenni sem, te picit erősködtél, odatetted magad, így meglett az eredmény, amibe belekényelmesedtetek mindketten. Ő már valószínű titokban elátkozza melletted az életét, de nem a szexhiány miatt....
Mondd, hogy legalább a fele talált?
Ha ezt a nagyon fiatal vagyok dumát nem írtad volna,
akkor is látszana, hogy kamu.
Igen, van esélyed, de ahhoz cselekedned kell.
Pároddal megbeszélted ezt valamilyen szinten? Azért gondolom neki is feltűnt, hogy pár hónapja nincs szex....ami a kapcsolat egyik fokmérője.
Én is 33 éves vagyok, annyi különbséggel, hogy elváltam tavaly, mert kiderült, hogy nagyon félreismertem a férjemet. Eleinte nagyon félelmetes volt a gondolat, hogy mindent előlről kell kezdenem, de nem bántam meg abszolút a döntésemet.
Úgyhogy én bizakodok, hogy hamarosan találkozok egy igazi férfival: )
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!