Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen férfi?
33 éves nő vagyok, kapcsolatban, sőt, eljegyezve... De baromira boldogtalan. Ez a kapcsolat egy nulla. Minden téren már. Semmi szex, utoljára decemberben volt... Teljesen idegbeteg vagyok az utóbbi hetekben már. Folyton más férfiakon jár az agyam, annyira hiányzik már. Iszonyúan szeretnék egy igazi férfit. Aki határozott, nem kell helyette viselni a nadrágot, mer élni, nem aggódik állandóan mindenem túlságosan, egy igazi erős férfi. Van esélyem még erre?
Teljesen magam alatt vagyok. Itt állok, nagyon fiatal vagyok, és mindeközben csak a sóvárgás marad, mert benne vagyok egy semmit nem érő kapcsolatban. Közös lakással, tehát nem tudok csak úgy lelépni... De minden vágyam egy igazán jó pasi.
"Itt állok, nagyon fiatal vagyok, "
A nagyon fiataltól 33 évesen már igen messze van az ember :)
Szerelem ide vagy oda, ha nem jön a világ meg arra irányuló lépés sem látszik, onnan azért már lehet tudni, hogy kaki van a palacsintában, még ha fáj is.
De 3 éve is 30 voltál....ha ennyire komoly hapi kell, miért nem azzal kezditek az egész hapsizósdit?
Szerintem van ilyen hapsi, esélyed is lehet nála, de ne sokat tökölj, mert egyre szélesebb réteggel konkurálsz.
Vannak ilyenek, de gyakran észre sem veszitek őket, nem jönnek számításba nálatok. Valószínűleg azért, mert jellemükből fakadóan
nem próbálják magukat úgy eladni, mint ahogy az aktuálisnak muszáj volt és be is kajáltad. Nem az incelekre és nem tudom kikre gondolok. Teljesen normális férfiak akik élik az életüket, csak éppen mondjuk a nők maradnak ki belőle, mert nem úgy viselkednek mint amilyet a nők keresnek és hallani szeretnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!