Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nő megmutatná nektek az itteni Gyakoris kommentjeit, és kiderülne hogy megvetően nyilatkozott többször is a férfi nemről, attól még randiznátok vele?
Nem. Itt teljesen őszinték az emberek.
Ha egy nőben férfi gyűlölet van, azzal mit tud egy férfi kezdeni?
Ha tényleg megmutatná, komolyan elgondolkoznék, hogy ennyire félreismertem, vagy mi?
Szerintem komoly beszélgetés lenne belőle, meg javasolnék egy pszichológiai ellátást is.
A férfi nemről? Biztos, hogy nem randiznék vele.
Vagy egy konkrét férfiról? Akkor esetleg, ha elmesélné, mi volt a probléma vele, de ha valaki a komplett nemet megveti, az nem vall túl nagy intelligenciára
Nemtől függetlenül
Kérdező! Te férfi vagy, vagy nő?
Miért tetted föl ezt a kérdést?
#4: Az utcán gondolom másképp viselkednek.
#7: Olyasmit képzeljetek el, hogy mondjuk...
"A férfiak csak pótanyát keresnek, az kell nekik hogy süssél, főzzél rájuk, engedd hogy megdugjanak, amíg ők nem hajlandóak megtenni semmit egy kapcsolatért, csak ülnek a fotelben."
"Az összes férfi csak a szexre megy."
Kérdés alá beírja: "Lúzer incelek vagytok, akkor se kellenétek ha a vírus után ti lennétek az utolsó férfiak a földön."
Nem pont ezekkel a szavakkal, de a lényeg átjön gondolom.
#8: Szia. Azért, mert megtaláltam a kommentjeid, édes... Na jó, csak viccelek, nem mindegy hogy miért kérdem? :D
9# Nem biztos, hogy egyből elutasítanám, megkérdezném tőle, miért gondolja így, milyen rossz tapasztalatokat szerzett, ami ahhoz vezetett, hogy így vélekedik a férfiakról. Ha komolyak a szándékaim, akkor esetleg megpróbálnám saját példán keresztül meggyőzni ennek az ellenkezőjéről..
7-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!