Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen férfi?
Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok, kapcsolatban, sőt, eljegyezve... De baromira boldogtalan. Ez a kapcsolat egy nulla. Minden téren már. Semmi szex, utoljára decemberben volt... Teljesen idegbeteg vagyok az utóbbi hetekben már. Folyton más férfiakon jár az agyam, annyira hiányzik már. Iszonyúan szeretnék egy igazi férfit. Aki határozott, nem kell helyette viselni a nadrágot, mer élni, nem aggódik állandóan mindenem túlságosan, egy igazi erős férfi. Van esélyem még erre?
Teljesen magam alatt vagyok. Itt állok, nagyon fiatal vagyok, és mindeközben csak a sóvárgás marad, mert benne vagyok egy semmit nem érő kapcsolatban. Közös lakással, tehát nem tudok csak úgy lelépni... De minden vágyam egy igazán jó pasi.
2020. márc. 17. 19:22
21/21 anonim válasza:
Én jó pasi vagyok, ha komolyan gondolod a váltást, írj. 30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!