Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kivel történt meg ugyanez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pihécske kérdése:

Kivel történt meg ugyanez az eset a koronavírus miatt?

Figyelt kérdés

Én Szlovákiában élő lány vagyok,a párom pedig magyarországi.

Távkapcsolatban élünk már majdnem négy éve,de nem hittem hogy lesz olyan,hogy lezárják az orrunk előtt a határt és nem láthatjuk egymást bizonytalan ideig.Igen,felelősségteljesnek tartom ezt a döntést,viszont pokoli rossz érzés azzal a tudattal élni,hogy ki tudja mikor láthatom a páromat.Valaki,aki hasonló cipőkben jár,vagy tud valakit aki igen?Milyen érzés nektek? :)

2020. márc. 17. 09:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy ilyen válaszokat kell kapnod Kérdező!

Szerintem itt sokan még fel sem fogták, hogy mi történik, és mit kéne tenniük, így nem tudják értelmezni a kérdést. (Na jó, sokan nálunk alapból nem. 😅😣) Másra nem tudok gondolni.

:(((((

En nem vagyok ilyen helyzetben, bár a szüleim vidéken élnek, és rossz érzés hogy nem tudok hazamenni, már csak azért is, mert lehetek hordozó.... Mindig arra gondolok, hogy az emberek meg fogják érteni, hogy maradjanak otthon vagy bevezetnek mégszigorúbb intézkedéseket és gyorsan túl leszünk rajta. Aztán újra örülhetünk szeretteinknek.

Mondjuk az érzés nagyon rossz volt, mikor megtudtam, hogy hiába vettem meg a jegyeket (tobb kulonbozo orszagba), gondoltam bele abba, hogy ott fogok allni az elso sorban es ujra atelek hasonlót, mint amit tavaly, es most tobb helyen is ott lehetek.... :)))) ....tegnap kiirtak, hogy el fog maradni a decemberi koncert xD xD :S :(((( Aztan pár óraval kesőbb, kiírták, hogy az még mégsem, de biztonytalan, hogy meg lesz-e tartva.... Nehéz dolgok ezek...

Szerintem egy dologra jók az ilyen "helyzetek", segít közelebb hozni, megerősíteni a kapcsolatotokat vagy elgyengíteni. Végül ha kibírjátok, sokkal erősebbnek fogjátok magatokat utána érezni. Én valami ilyesmikre gondolnék, a tátongó üresség érzése mellett. Na meg azzal nyugtatnam magam, hogy neten tudnank beszelni.

2020. márc. 19. 07:42
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves választ utolsó kommentelő!

Igen,én is próbálom magam valamivek nyugtatni,mert itt sajnos nem hetekről,vagy napokról lesz szó,lehet hónapokig nem látjuk egymást,márpedig annyi tervünk volt,télen eljegyzés,januárban elmennénk kiruccanni ketten az eljegyzést megünnepelni,de ha addig se látom,akkor mindennek befellegzett.Remélem decemberre elmúlik,bár sokan azt mondják már őszre is stabilizálódik a helyzet.De azért az ember fél.Mégis csak a másik fele van egy másik országban,és még mindig nem biztos,mikor láthatjuk egymást.Elkeseritő érzés...

2020. márc. 19. 08:54
 13/17 A kérdező kommentje:

Na jólvan,elég az ilyen kis kukijancsikból mint te.Eddig tűrtem,kedves voltam,de egy hogy nővel beszélsz te degenerált,kettő hogy a Bratislavaiak,azok általában szlovákok,nem magyarok.Mielőtt okoskodsz,növessz agyat ;).

És nem,nem ez a legnagyobb problémám,de a problémáim egyike közé tartozott.Nekem is van más problémám,tanuld meg hogy nem itélkezünk.Amúgymeg,minek olyan nagy a szád,te is csak a gyakorikérdéseken halászol egy két napos kérdésre,és itt éled ki a negatív életed apró csonkjait.

Senki sem kérdezte az idióta véleményedet,olyanok véleményét kérdeztem,akik ilyen helyzetben vannak.

Én azhelyett hogy nőkkel viselkedek degenerált kukijankóként ,azhelyett segítek az önkormányzatnak a betegség elleni harcban.Úgyhogy minél előbb húzz el,és keress te is inkább lehetőséget a betegség elleni harcban.

Addig csak egy nagyszájú,orbitálisan degenerált kis puszedli vagy.

2020. márc. 19. 12:27
 14/17 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszom egy olyan embernek ment,akinek azóta már eltűntették a válaszát,mert ostoba mód viselkedett :)
2020. márc. 19. 12:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Addig marad a táv kapcsolat például Skypeoljatok az is egy meg oldás.
2020. márc. 20. 05:58
 16/17 A kérdező kommentje:
Végre valami kedves válasz is,köszönöm szépen! :)
2020. márc. 20. 08:34
 17/17 anonim ***** válasza:
pozsonyi szépség
2020. márc. 20. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!