Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel történt meg ugyanez az eset a koronavírus miatt?
Én Szlovákiában élő lány vagyok,a párom pedig magyarországi.
Távkapcsolatban élünk már majdnem négy éve,de nem hittem hogy lesz olyan,hogy lezárják az orrunk előtt a határt és nem láthatjuk egymást bizonytalan ideig.Igen,felelősségteljesnek tartom ezt a döntést,viszont pokoli rossz érzés azzal a tudattal élni,hogy ki tudja mikor láthatom a páromat.Valaki,aki hasonló cipőkben jár,vagy tud valakit aki igen?Milyen érzés nektek? :)
Ha a távkapcsolatban nagyobb távolság lenne, mondjuk egyikőtök az USA-ban élne, akkor is előfordulnának hosszabb szünetek a találkozások között. Telefon, skype stb. segíthet.
Ha viszont közös jövőt akartok, akkor 4 év után már ideje lenne összeköltözni. Ez a pár hónapos rendkívüli helyzet erre is jó, hogy ezt átgondoljátok.
Egyébként orvos ismerőseim szerint júniusra várható, hogy normalizálódik az élet.
És most nem mindegy, hogy kéthetente egyszer találkoztok, vagy 3 hét múlva? Szerintem mindkettő felállás egyformán szar, én már csak úgy tudok elképzelni kapcsolatot, ha szoros határidőn belül összeköltözünk. Ti életetek végéig így szándékoztok ingázni egymáshoz?
Nem,nem szándékozunk ingázni egymáshoz,csak jelenleg még a helyzet nem megfelelő arra,hogy összeköltözzünk,ugyanis én pedagógiai szakközépiskolát végzek,és nehéz lenne ingázni,amíg tanulok még két évig.A két év leteltével természetesen összeköltözünk,amellett még dolgozok is,hogy az alatt a két év pedagógiai iskola alatt összejöjjön annyi pénz,hogy eltudjak költözni a páromhoz. :)
Amúgyis,én nem azt kértem a kérdésben hogy a maganáélettemel foglalkozzanak,hanem azt,hogy akik hasonló helyzetben vannak,azok írják le a tapasztalataikat.Sem a magánéletem kritizálására nem volt igényem,sem pedig a negatív dolgokra.Kicsit felpróbálok vidulni,beszélgetni azokkal akik hasonló helyzetben vannak,nem pedig mégjobban lerontani a kedvemet a sok negatív,kritizáns válasszal.Én tisztelem a maguk válaszát,de akkor kérem,mostantól tiszteljék önök is a magánéletem,és ne szóljanak bele,hogy maguk hogy csinálnák.Nem maguk élik az életem,és biztos vagyok benne,hogy nem ismer maguk közül senki sem,nem tudják az életem részleteit,és jobb is így.:)
Tartsuk tiszteletben a másikat,ha esetleg nem tetszik valami,nem kell itt válaszolni,van pár más ember,akinek problémája van,és szimpatikusabb maguknak,akkor ott lehet beszélgetni,kritizálni :).
Csak ennyit kérek.
Szaközépiskolában van felnőtt tagozat is,de igen,én a négyévesbe járok,és nem,nem vagyok gyerek.
Ugyanis magamra is dolgozok az iskola mellett,és már nem vagyok abban a korcsoportban,ahol gyermeknek számít valaki.
Tudja itt Szlovákiaban 9 éves az alapiskola + 4 a szakközépiskola érettségivel.
Ezek szerint lehetek én 16-20 éves korterjedelemben is.
Csak úgy információnak.
7 éves korban megyünk alapiskolába,ami kilenc évig tart azaz 16 éves az ember amikor a szakközépiskolát kezdi ^^.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!