Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a hogy vagytok az alacsonyabb srácokkal?
Ha egy srác mondjuk ugyan akkora mint te, vagy talán pár cm el alatt is van, az kizáró ok? és egyböl az elsö benyomás utan nem is tekintesz rá ugy, hogy lehet belöle bármi is mert alacsony?
17/f
Ez túlzás, ezért nem néz le senki. Hidd el, a lányok úgy viszonyulnak hozzád, ahogy te magadhoz. Szóval ha te túl alacsonynak érzed magad, és kevesebbnek érzed magad emiatt, akkor ők is annak fognak érezni... ennyi.
Egy 160 centiig még érthető, ha kizáró ok, de akinek saját bevallása szerint is gondot okoz az előítéletei miatt pasit találni, az no comment...
Hány centi vagy kérdező?
Ne aggódj 17 vagy még sokat fogsz nőni!
Én 17 évesen kis p*cs 168 centis voltam:D most 20évesen 177 vagyok, és még én is növök kb.4-5 centit.
Nekem jelenleg egy alacsonyabb srác tetszik..^^
Ha az összhatás jó,helyes,jófej stb,akkor nem érdekel ha 1-2cm-rel alacsonyabb nálam..Persze ne az államig érjen..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!