Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a hogy vagytok az alacsonyabb srácokkal?
Ha egy srác mondjuk ugyan akkora mint te, vagy talán pár cm el alatt is van, az kizáró ok? és egyböl az elsö benyomás utan nem is tekintesz rá ugy, hogy lehet belöle bármi is mert alacsony?
17/f
158 cm vagyok, ha egy ugyanekkora pasim lenne, akkor nagyon nem jönne be :S
170 cm körüli lenne ideális
nem kell aggódni, én is mindenhol azt hallom hogy magasabb kell nekik meg minden. de a valóság egész más.
163 cm vagyok csak, mégis oda van értem az összes csaj a környéken... ha van egy jó stílusod/jófej vagy akkor lesz*rják milyen magas vagy.
Nekem nem jön be ha nálam kisebb vagy ha egymagas velem a srác. Szóval én biztos nem tekintek rá onnantól úgy... 163 vagyok és az ideális nekem kb 175 centis.
18/L
Engem pár cm nem zavar,mivel magasabb vagyok,így van,hogy 1-2 centivel alacsonyabb a fiú!Egyáltlaán nem attól függ!:)
170 cm
Nálam is kizáró ok, de én csak 160 centi vagyok, még nemnagyon találkoztam nálam alacsonyabb sráccal, úgyhogy nem is zártam ki senkit.
De biztos találnék nagyon alacsonyat is, ha akarnék.
Egyébként meg 22-23 éves korodig még nőhetsz pár centit, addig növekszik ugyanis az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!