Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmas, hogy az összes tini magát fotózza le és azokat a képeket rakja fel a közösségi oldalakra?
a tükörbe pózolós vakus bevillantós sztem is gáz, viszont sztem pl azzal nincs baj ha vki magát fotozza...én is magm csináltam a képem(mivel épp otthon vtam, és úgy gondoltam h ez most jó kép lehetne,semmi pózolás nem volt, se tükör)és nem vagyok k*va
16L
mert az jobb lenne ha 2 cicababa kiállna az udvarra pózolni? XD most őszintén. nekem amiken egyedül vagyok saját készítésűek, amin meg másokkal vagyok annak 95%a is olyan amit az egyik képen lévő csinált.
nem értem mi ezzel a baj?nem csücsörítős mellkidobós hátsókinyomós képek...
Olyan ......... egyesek.. De most komolyan..
Össze vissza általánosítgattok. Úgy viselkedtek, mintha mindenki ugyan olyan lenne. Akkor ezek szerint ti is ilyenek vagytok nem?
Amúgy meg ha így is van, mindenki egy ....... akkor mivan? Téged miért érdekel? Talán szúrja a szemed? De mert? Addig örülj amíg nem rád néznek úgy, hogy jéé nézd már mekkora egy....
Szóval ennyit rólatok, meg arról hogy mindenkit egynek néztek..
Meg mi az hogy a 15-16 évesek nem is ismerik mi az a szó h prűd? 14 éves vagyok és mégis okosabban gondolkodom mint ti itt. És amúgy kérdező, én írtam h én is szoktam magamról...stb.. te meg megkérdezted h miért nem kérek meg valakit.
A válaszom az hogy azért mert ha épp rámjön a fotózkodás akkor most nemfogok kirohanni a városba hogy juj lécci csinálj már rólam pár képet! Hát mi van veled? Meg most dik, te nem voltál már olyan helyzetbe, hogy megkértek csinálj magadról egy képet, hogy átküldhesd? Mert én igen, és mi van akkor, ha épp nincs a közelembe senki h lefotózzon? Semmi! Akkor csinálok magamról egyet és ennyi! És az nem jelenti azt, hogy akkor már kirakom mindenem, belecsücsörítek a kamerába. Mert tudod manapság már van olyan lehetőség is hogy időzítőre is betudod állítani a kamerát vagy telefont lényegtelen.
De hát ez van, hozzá kell szoknotok. DE ha nagyon nem megy akkor meg vakulj meg! Ennyi.
u.i. Használd már az eszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!