Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmas, hogy az összes tini magát fotózza le és azokat a képeket rakja fel a közösségi oldalakra?
Figyelt kérdés
Rossz minőségű fotók, rémes háttérrel. Jó minőséget nyilván nem a profi fotókra értem, de így olyanok mintha nem lennének barátai akik csinálnak róla néhány képet. Ó és persze a képek alatti "komcsikról" ne is beszéljünk.2010. júl. 24. 19:41
12/25 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség.. 14 éves vagyok, sok olyan kép van, amit magamról csináltam, de az nem tesz semmit.
Attól független nem csücsörítek mint egy szopós k***a..
13/25 A kérdező kommentje:
Én nem is mondtam, hogy mindegyik szűz k..rva lenne. Mondd csak, miért magad csinálod a képeket, miért nem kéred meg a barátnődet? Tök jó program, kint a szabadban hisz nyár van, jobbak, esztétikusabbak, mint azok a képek.
2010. júl. 24. 20:14
14/25 anonim válasza:
Önkioldó is van a gépeken, nem az a gond. Az a gond, hogy ma ez a menő.. Nem számít hogy a normális emberek mit gondolnak róluk. Csak legyintenek, hogy prűdek vagyunk :D (már amelyik ismeri ezt a szót..)
15/25 anonim válasza:
áh, kizárt, hogy ismernek ilyen szavakat.
Szókincsük a pia/dugás/pasi szavakig terjed :P
16/25 anonim válasza:
Hát én kételkednék hogy a dugást ismernék. Mondjuk a mai 15éves kis kur-vák.
17/25 anonim válasza:
Erre van igény, a cicafiúk erre buknak, az igazi férfiak meg okosan megállapítják, hogy mennyi embernek van a sz@rra igénye.
18/25 anonim válasza:
Nekem az összes kisebbségi komplexusos haverom ugyanezt csinálja. Elmentek gyúrni, és agyon cuccolták magukat, otthon meg alsógatyában a tükör előtt fotózzák magukat, hogy milyen kemény fasza gyerekek. Na ők se jobbak a kis ribancoknál.
19/25 anonim válasza:
Szerintem is az. Én 15 éves lány vagyok, IWIW-en vagyok fönn, föltöttem 2 darab képet, mindkettőn a barátnőmmel vagyok, és egy harverom fotózott minet. :D
20/25 anonim válasza:
szerintem is szánalma mikro valkinek 5625236237235..ismerőse van de sajátmaga csinálj a redvád tükörbe a képet...rólam most kivételesen sok képe van fent pedig nem szokásom...de egyiket sem én csináltam magamról:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!