Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem szánalmas,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem szánalmas, hogy az összes tini magát fotózza le és azokat a képeket rakja fel a közösségi oldalakra?

Figyelt kérdés
Rossz minőségű fotók, rémes háttérrel. Jó minőséget nyilván nem a profi fotókra értem, de így olyanok mintha nem lennének barátai akik csinálnak róla néhány képet. Ó és persze a képek alatti "komcsikról" ne is beszéljünk.
2010. júl. 24. 19:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
mennyiségéhez* 18l
2010. júl. 24. 20:00
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez hülyeség.. 14 éves vagyok, sok olyan kép van, amit magamról csináltam, de az nem tesz semmit.

Attól független nem csücsörítek mint egy szopós k***a..

2010. júl. 24. 20:08
 13/25 A kérdező kommentje:
Én nem is mondtam, hogy mindegyik szűz k..rva lenne. Mondd csak, miért magad csinálod a képeket, miért nem kéred meg a barátnődet? Tök jó program, kint a szabadban hisz nyár van, jobbak, esztétikusabbak, mint azok a képek.
2010. júl. 24. 20:14
 14/25 anonim ***** válasza:
Önkioldó is van a gépeken, nem az a gond. Az a gond, hogy ma ez a menő.. Nem számít hogy a normális emberek mit gondolnak róluk. Csak legyintenek, hogy prűdek vagyunk :D (már amelyik ismeri ezt a szót..)
2010. júl. 24. 20:20
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

áh, kizárt, hogy ismernek ilyen szavakat.

Szókincsük a pia/dugás/pasi szavakig terjed :P

2010. júl. 24. 20:34
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát én kételkednék hogy a dugást ismernék. Mondjuk a mai 15éves kis kur-vák.
2010. júl. 24. 20:49
 17/25 anonim ***** válasza:
Erre van igény, a cicafiúk erre buknak, az igazi férfiak meg okosan megállapítják, hogy mennyi embernek van a sz@rra igénye.
2010. júl. 24. 20:52
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az összes kisebbségi komplexusos haverom ugyanezt csinálja. Elmentek gyúrni, és agyon cuccolták magukat, otthon meg alsógatyában a tükör előtt fotózzák magukat, hogy milyen kemény fasza gyerekek. Na ők se jobbak a kis ribancoknál.
2010. júl. 24. 21:01
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is az. Én 15 éves lány vagyok, IWIW-en vagyok fönn, föltöttem 2 darab képet, mindkettőn a barátnőmmel vagyok, és egy harverom fotózott minet. :D
2010. júl. 24. 21:07
 20/25 anonim ***** válasza:

szerintem is szánalma mikro valkinek 5625236237235..ismerőse van de sajátmaga csinálj a redvád tükörbe a képet...rólam most kivételesen sok képe van fent pedig nem szokásom...de egyiket sem én csináltam magamról:)

13/L

2010. júl. 24. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!