Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmas, hogy az összes tini magát fotózza le és azokat a képeket rakja fel a közösségi oldalakra?
Mert te nem tudsz magadról képet csinálni,és a kutya nem ir neked komcsit....
ez féltékenység:)
én tini vagyok, fent vagyok sok közösségi oldalon, mégsincsenek ilyen képeim :D inkább olyan képek, amiket haverok csináltak, bulikon, stb. undorodom attól én is, mikor valaki tükörben, vakuval fényképezkedik, undorító háttérrel, csücsörítve..
15/L
Képzeld,elmúltam:)ha nem tetszenek az ilyen képet,akkor minek nézegeted őket?de most komolyan!nekem sem jönnek be,de mégsem ezen idegeskedek egész nap,hogy"a francba.ezek a sz@ros tinik megint milyen képet tettek fel"
ez legyen a legnagyobb problémád kérdező....
Szerintem is szánalmas, undorító, hogy azzal a szennyel van tele az internet, hogy kis tizenéves pi*sák tükör előtt mobillal fotózzák magukat és kilóg mindenük.
Hová tűnt a női méltóság?
Csak hajrá, minél több meztelen képet!
56/Pedomaci
nekem kb 10képem van fent, volt amikor egy sem.
az önbizalom párhuzamosan aránylik a képek mennyiségétől+ h ki mennyit unatkozik.
Szerintem is szánalmas, főleg akinél már jelentkezett az Aus Mouthus kór tünete:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!