Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha egy 80-85...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha egy 80-85 kg-s férfi nem tudja felemelni a 100 kg-s nőjét?

Figyelt kérdés

2020. febr. 26. 21:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
21%

Nem gáz.

Az a gáz, h van olyan nő aki nehezebb a párjánál.

L

2020. febr. 26. 23:29
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Kit érdekel, akkor ne emelgesse. Nehogy még sérvet kapjon. Inkább legyenek boldogok,és élvezzék az életet.
2020. febr. 26. 23:30
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

*szal az élet nem erről szól.

Hogy föl kéne emelgetni a nőket. Ennél sokkal többről szól,sokkal fontosabb dolgok léteznek.

Minthogy föl tudja-e emelni. Más dolgok a fontosak, más dolgok az érdekesek; más dolgok számítanak.

2020. febr. 26. 23:31
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

*ja és más dolgok az értékesek is.

Tehát nem ez határoz meg egy embert.

2020. febr. 26. 23:31
 15/19 anonim ***** válasza:
27%

"Én dobálni szoktam a levegőbe.. Mint a gyerekeket."

Ez nem jó, ezt ne csináld. Mondta a tanárunk.

Még valami animációt is mutatott róla, hogy így hozzásúrlódnak az agyban a vérerek a koponyához, és agyvérzést lehet tőle kapni, meg még idegszálak is elszakadhatnak tőle. És mondta, hogy tök rossz, amikor neki volt kicsi gyereke, akkor ő is játszotta vele ezt, mert még nem tudta, hogy ilyet nem szabad, és szóval nem lett baja a gyerekének, de utólag bűntudata lett, mikor megtudta, hogy ez milyen veszélyes.

2020. febr. 26. 23:36
 16/19 anonim ***** válasza:
95%
En inkabb nem szeretnek gerincservet, a pasimnak se. De hulye kerdes.
2020. febr. 26. 23:52
 17/19 anonim ***** válasza:
27%
ezek szerint nulla fizikuma nincs a pasinak, mert az alap, hogy saját testsúlyát elbírja, és ha az megy, akkor az a +15 kiló nem lehet akadály
2020. febr. 27. 07:48
 18/19 anonim ***** válasza:
A súlyemelők/testépítők se rögtön emelgetnek föl ennyit, hirtelen. Hanem előtte mindig kisebb súlyt emelnek,és utána ha azt már stabilan elbírják, hozzáedződnek, utána mennek át nagyobb súlyra. Nemtom,mennyire jó hasonlat, de gondolom régen az ősemberek is, amikor nagyobb zsákmányt fogtak el, azt többen vitték együtt. Meg egyébként az emberek szóval szerintem nem ilyen nagy cipelésekre lettek kitalálva; hiába, hogy pl a férfiak erősebb testalkatúak, nem kötelességük emelgetni a nőket. Meg ez pl nem jelent semmit, hogy föl tudják-e emelni. 100 kg azért nem kicsi, azért az már súly, hiába egy jó fizikumú, erős férfi az illető, aki föl szeretné emelgetni. A gyerekedet emelgetheted; amíg nem tudnak járni, igénylik is. Mert a gyerek az egy kisebb dolog, de 100 kiló az már egy nehezebb súly.
2020. febr. 27. 13:24
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

95 kg vagyok, sosem ment a húzódzkodás... :D

Ergo a saját súlyomat nem tudom felemelni.

Ez van, nem vagyok egy erőgép. :D

F

2020. febr. 28. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!