Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy 80-85 kg-s férfi nem tudja felemelni a 100 kg-s nőjét?
Figyelt kérdés
2020. febr. 26. 21:08
1/19 anonim válasza:
Inkább az a gáz hogy ilyen nője van.
4/19 anonim válasza:
Nagyon gáz, én feltudom emelni mindkét 100 kilós nőmet. Egyszerre.
5/19 anonim válasza:
Hát nekem pl. eszembe se jutna emelgetni, ha 100 kilós. Még a 70 kilósat se. (Párom 65, mégse emelgetem -nem is igényli...)
6/19 anonim válasza:
Bárki felemel bármit, ha jól fogja meg, de pl. földről felvenni valamit, amit azt se tudod, hol fogj meg, szinte lehetetlen.
Ilyen súlynál ugyan nem gáz... de azért nem tesz jót egy férfi egojának az ilyesmi. Úgyhogy szerintem gyakorolnod kéne az emelést valamivel, valakivel, ha nem akarsz legközelebb égni.
8/19 anonim válasza:
miért kell őt emelni,nem értem?! a 100 kg viszont lehet már egészségügyi problémát okozhat,nem beszélve arról hogy látványban sem annyira vonzó (nem sértés)
9/19 anonim válasza:
Én dobálni szoktam a levegőbe.. Mint a gyerekeket.
10/19 anonim válasza:
talán félreérthetően fogalmaztam az előbb,és emiatt akár az sértő lehet néhány ember számára,ezért elnézést kérek. tény hogy a túlsúly egészségügyi kockázata nem elhanyagolható,és az is tény hogy az emberek többsége nem éppen kedves megjegyzésekkel illeti az efféle test látványát,de mindenkinek szíve joga hogyan él,milyen fizikummal. ha pedig a srác nem tudja megemelni a nőt,akkor erősödjön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!