Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnétek olyan férfival, akinek ki vannak rohadva a fogai, de egyébként minden más rendben van rajta?
Figyelt kérdés
2020. febr. 25. 12:01
3/15 A kérdező kommentje:
Annyira visszataszító lenne?
2020. febr. 25. 12:11
4/15 anonim válasza:
Én sem, elég visszataszító, sőt.. gáz
Alapból elsők közt van, amit megnézek egy pasin.. a mosolyát.. ha rohad a foga, nézhet ki akármilyen jól felőlem, akkor kocc van
5/15 A kérdező kommentje:
Én szexeltem olyan nővel, akinek hiányzott az egyik metszőfoga, a szemfoga meg sötétkékes árnyalatú volt. Tinderen ismertem meg, de legalább őszintén leírta, hogy hiányzik előlről egy foga (mondjuk azt nem, hogy a másik meg rohad). Akkoriban nagyon fel voltam ajzva, így mindegy volt számomra, így is megadtam neki, amire vágyott. :)
2020. febr. 25. 12:21
6/15 anonim válasza:
Nem, totál visszataszító lenne számomra.
8/15 anonim válasza:
Nem, ápolatlan és visszataszító. Neked meg grat. az igénytelenségedért.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszike. ;)
2020. febr. 25. 12:44
10/15 anonim válasza:
NEM! Igénytelen és visszataszító!
A szuvas fognak szaga is van.
Aki magára igenytelen, az az élet más részein is az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!