Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Virtuálisan bele lehet valakib...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Virtuálisan bele lehet valakibe szeretni?

Figyelt kérdés

Magam sem értem mi van velem.Pedig nem vagyok már tinédzser.

Teljesen véletlenül botlottam ebbe a férfiba az egyik social media oldalon.

Nyilván elöször azt hittem ilyen nincs,ahogy teltek a napok csak elképedve állok hogy mi ez velem.

Rengeteg csalódás ért az elmúlt évek során.

Mindent ami engem illet negativ irányba elmondtam,ennek ellenére jegyet vett Magyarországra hogy találkozzunk.

(mert hogy külföldön dolgozik)

A napom 24 órájából kb 23 róla szól,létezik ilyen?

Vagy valami komoly gond van velem?

/Negatív oltogatás mentes válaszokat várnék/

2020. febr. 26. 19:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Velem volt ilyen 18-19 éves koromban. Én sajnos nem találkoztam a lánnyal, megszakadt a kapcsolat. Olyan szeretet/szerelmet azóta sem éreztem senki iránt. Azt a lányt évekbe telt kihevernem. 29/f
2020. febr. 26. 21:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A netes beszéélgetésnek az a hátulütője, hogy sok illuzorikus elképzelés alakul ki a másikról és nem az illetőbe, hanem egy róla kialakított, saját fantáziád által megalkotott képbe leszel szerelmes. A találkozó majd eldönti.

Nem "ismernek ezen az oldalon", csak van egy tipikus olyan jelenség, amikor valakinek nincs önbizalma és túlságosan függ külső megerősítésektől. Érdemes elfogadni az esetleges kudarc lehetőségét is (ami nem azt jelenti hogy erre kell készülni).

2020. febr. 27. 04:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem önbizalom kérdése. Miért is ne történhetne ilyen?Aztán ehhez hozzájön a személyes találkozás mi vagy megerősíti az érzelmedet,vagy eltántorít.

Nagyon sok kapcsolat kezdődik így, főleg a mai virtuális világ korában.

Nekem a távolsággal van bajom. Külföldön dolgozik..Te egy érzelemmel teli, lelkizős lánynak tűnsz, akinek nem tudom menyire megfelelő/elviselhető egy távkapcsolat, mert ebből az lenne.

2020. febr. 27. 08:29
 14/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nem ebből nem az lenne,azt mondta hazajön “értem”.

Én eleve úgy inditottam hogy közöltem a távkapcsolatot nem birom egyáltalán.

Próbáltam és nem ment.

Kicsit fura amin keresztül megyek,es egyre csak erősödik.

2020. febr. 27. 11:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2021. aug. 15. 23:07
 16/16 A kérdező kommentje:

Hazajött akkor.

Kivettünk egy szobát majd eljátszottam Maya Gold-ot .

Egész éjjel szexeltünk,10 menetet.

Majd vége lett😊😁

2021. aug. 20. 04:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!