Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes csak belső értékek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes csak belső értékek alapján párt választani? Meddig érdemes várni a vonzalomra? Jöhet még később?

Figyelt kérdés

Pár hete jöttem össze egy férfival. Nagyon jól megértjük egymást, szeretem de nem vagyok szerelmes, viszont a szex nem működik. Nem vonzódom hozzá, nem kívánom.

Változhat ez még? Kicsit úgy érzem higy hiba volt az eszemre hallgatni a szívem helyett, amikor belső tulajdonságok alapján választottam párt. Helyes fiú, nem csúnya, de valahogy mégsem működik. Megbántam hogy összejöttünk, ragaszkodom hozzá de nem azt érzem mint az exemnél például. Érdemes még várni? Mennyi idő után javulhat a dolog? Egy jó szex is elég lenne hozzá? Volt valaki hasonló helyzetben? Mi lett a kapcsolatból?

2020. febr. 26. 17:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

De a szex nem is javítható?

Ha egyáltalán nem vonzódsz hozzá, akkor mindegy.

2020. febr. 27. 06:46
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne erőltesd.
2020. febr. 27. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!