Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még kedvesnek és udvariasnak lenni, vagy legyek olyan tapló mint rengeteg srác?
Tudnék olyan lenni, de az senkinek nem (még nekem se) tetszik.
Ehhez képest azok a fiúk, akik mindig ilyen bunkók mindenkivel, aztán totál odavan értük egy csomó lány.
Én mindig kedves voltam (nem nyomultam, egy egészséges kedvesség, amilyen általában vagyok) a lányokkal, sosem mondtam/tettem olyat, amivel szándékosan bántani akartam volna őket, de már lassan azt bánom, hogy egy kicsit is figyeltem rájuk.
Mi a jobb? Egy állandó tapló, akit sztem minden értelmes ember kerül, vagy egy rendes, csöndesebb, aki nincs középpontban, és érzékenyebb??
Ne légy tapló. Én lányként igenis értékelem a kedvességet, és nem szeretem, ha bunkók velem, akárki akármit is mond a nőkről.
Egy férfi nem attól férfi hogy beletapossa a nőt a földbe.
Amúgy meg neked is rosszul esik, ha rosszul bánsz valakivel, egy idő után te is rosszul érzed majd magad utána.
"Am hidd el, a normális lányok nem a bunkókra buknak...:)"
Csak azért az elég szégyen, hogy a bunkóknak mindig van barátnője és rengeteg csaj közül választhatnak, a rendesek meg elvétve találnak lányt. ez tudod, hogy mit jelent, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!