Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha a párom semmit nem fizet nekem?
Én még tanulok, neki munkahelye van, otthon lakik még a szüleinél. Ennek ellenére ha elmegyünk valahova, pl kajálni egyet a mekibe mindig én fizetem a sajátomat. Múltkor ő fizetett kártyával, és utána elkérte tőlem azt az 1000 ftot amennyi a kajám volt.
Hagsúlyozom én még tanulok, azt a pénzt költöm amit a szüleim adnak egy hónapban zsebpénzt, nem sokat.
Barátom pedig nem panaszkodhat a fizetésére..
Aranyásó lesz 1000 ( EZER ) forintos hamburger miatt???
Feldobtad a napomat :D Inkább a nőket mentse meg a jóistenke az ilyen fillérbacó ,,fiúcskáktól,,.
Nem az a legnagyobb gond, hogy nem fizet nekes semmit. A legnagyobb gond, hogy ezt nem tudjátok megbeszélni. (egyébként igen, mivel nincs jövedelmed, fizethetne neked egy hambit néha)
Ha ez egy komoly kapcsolat, akkor ezt meg kellene tudnotok beszélni.
Ahogy leírtad, a pasi azért van veled, hogy legyen kit dugni.
Nézzük, mit tudunk:
Te tanulsz, nincs bevételed, csak a szüleidtől kapott havi 4000 (!!!) Ft, ő 2.000.000 (!!!) Ft-ot keres havonta. Ennek ellenére a szüleivel él (még csak albérlete sincs), és a Mekibe jártok kajálni.
Ha elfogyott a 4000 Ft-od, akkor nem is visz sehova? Csak nekem nem áll össze a kép? :) Kicsit építsétek már fel reálisabban ezeket a sztorikat, ha már az a cél, hogy összeugrasszátok a két nemet. Bár láthatóan így is működik pár embernél.:)
Ugye hogy nem all ossze a matek? Ezt mondtam en is. Erre le lettem hurrogva...
Nyilvan nem arrol van sz, hogy nem lehet 1000 ft-ot kolteni a csajra (bar a meki az gaz szvsz), hanem az elvarasokrol, meg a kommunikcio hianyarol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!