Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha a párom semmit nem fizet nekem?

Figyelt kérdés

Én még tanulok, neki munkahelye van, otthon lakik még a szüleinél. Ennek ellenére ha elmegyünk valahova, pl kajálni egyet a mekibe mindig én fizetem a sajátomat. Múltkor ő fizetett kártyával, és utána elkérte tőlem azt az 1000 ftot amennyi a kajám volt.

Hagsúlyozom én még tanulok, azt a pénzt költöm amit a szüleim adnak egy hónapban zsebpénzt, nem sokat.

Barátom pedig nem panaszkodhat a fizetésére..

2020. febr. 25. 12:32
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó: akkor én meg negkérdezném kell a nő, vagy nem ? Ja ha így dumálsz nem lesz, de úgysem kell Neked. Mi a francnak kellene undorító egyenjogúságot kikiáltó nők. Fujj. És még azt is elvárják, hogy 1000ft-t rájuk költs. Kell a ráknak.
2020. febr. 25. 13:05
 12/41 anonim ***** válasza:
35%
0.05% tutira? 2 milkat keres a kan, akkor ne szalaszd el. Sztem megiscsak 0.5% lesz az...
2020. febr. 25. 13:06
 13/41 A kérdező kommentje:
Biztos aranyásó leszek attól hogy nincs pénzem és elvártam volna a barátomtól hogyha már kifizette azt az 1000ftot akkor ne kérje vissza 😂
2020. febr. 25. 13:07
 14/41 anonim ***** válasza:
88%
Engem nem érdekel, csak azt kérem Istentől ha van, hogy soha ne kerüljek egy társaságba a gyakorkerdesek.hu-n regisztrált férfiak nagy részével, mert tuti, hogy 10 perc után a STROCE osztályon feküdnék minimum egy agyvérzéssel. Komolyan mondom rémálmomba ne gyertek elő, inkább kötöm magam fel.
2020. febr. 25. 13:07
 15/41 anonim ***** válasza:
97%

Aranyásó lesz 1000 ( EZER ) forintos hamburger miatt???

Feldobtad a napomat :D Inkább a nőket mentse meg a jóistenke az ilyen fillérbacó ,,fiúcskáktól,,.

2020. febr. 25. 13:13
 16/41 anonim ***** válasza:
95%
Élmény ilyen olcsojanosnak szülni. Veheted meg a pelenkát te, fizetheted a rezsi felet...ismerem ilyen part
2020. febr. 25. 13:18
 17/41 anonim ***** válasza:
98%

Nem az a legnagyobb gond, hogy nem fizet nekes semmit. A legnagyobb gond, hogy ezt nem tudjátok megbeszélni. (egyébként igen, mivel nincs jövedelmed, fizethetne neked egy hambit néha)

Ha ez egy komoly kapcsolat, akkor ezt meg kellene tudnotok beszélni.

Ahogy leírtad, a pasi azért van veled, hogy legyen kit dugni.

2020. febr. 25. 13:19
 18/41 anonim ***** válasza:
85%

Nézzük, mit tudunk:

Te tanulsz, nincs bevételed, csak a szüleidtől kapott havi 4000 (!!!) Ft, ő 2.000.000 (!!!) Ft-ot keres havonta. Ennek ellenére a szüleivel él (még csak albérlete sincs), és a Mekibe jártok kajálni.

Ha elfogyott a 4000 Ft-od, akkor nem is visz sehova? Csak nekem nem áll össze a kép? :) Kicsit építsétek már fel reálisabban ezeket a sztorikat, ha már az a cél, hogy összeugrasszátok a két nemet. Bár láthatóan így is működik pár embernél.:)

2020. febr. 25. 13:19
 19/41 anonim ***** válasza:
17%

Ugye hogy nem all ossze a matek? Ezt mondtam en is. Erre le lettem hurrogva...

Nyilvan nem arrol van sz, hogy nem lehet 1000 ft-ot kolteni a csajra (bar a meki az gaz szvsz), hanem az elvarasokrol, meg a kommunikcio hianyarol...

2020. febr. 25. 13:22
 20/41 anonim ***** válasza:
7%
Attól mert még tanulsz és nincs pénzed, még nem köteles fizetni utánad. Ha olyan sok pénze volna, nem az anyjánál lakna és nem mekibe vinne. Gondolom hiába dolgozik, ő is annyiból él, amennyije van. De ha zavar, beszéljétek meg.
2020. febr. 25. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!