Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha a párom semmit nem fizet nekem?
Én még tanulok, neki munkahelye van, otthon lakik még a szüleinél. Ennek ellenére ha elmegyünk valahova, pl kajálni egyet a mekibe mindig én fizetem a sajátomat. Múltkor ő fizetett kártyával, és utána elkérte tőlem azt az 1000 ftot amennyi a kajám volt.
Hagsúlyozom én még tanulok, azt a pénzt költöm amit a szüleim adnak egy hónapban zsebpénzt, nem sokat.
Barátom pedig nem panaszkodhat a fizetésére..
Ez nagy bunkóság a részéről!
Mennyi a korkülönbség?
Ne aggódj ő nem szól bele hogy mire költöm a havi 4 ezer forintomat amit a szüleimtől kapok..
A baratod ette meg a hambidat vagy te? Mert ha te, akkor miert kene neki fizetnie?
Mas kerdes, hogy te ezek utan eldonthered akarsz e vele lenni vagy sem. De az mar most latszik, hogy nagy golddigger leszel... isten ovja a ferfiakat toled
Mellesleg ha zavar h jol keres a palid, de nem kolt rad, akkor miert nem allsz ossze egy hasonlan csoro egyetemistaval? Akkor nem lenne problema az egyenlotlenseg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!